پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای ذکتر من در گذشته سوالمو مطرح کردم اما یه سوال جدید در مورد مشکلم دارم .چندماه پیش متاسفانه بطور اتفاقی از ژیلت یک نفر استفاده کردم که نمی شناسمش البته ژیلت خشک بودو قبل استفاده مدتی زیر آب گرم قرار دادم.و در هنگام استفاده چند جای بدنم خراش سطحی پیداکرد.شما فرمودید که احتمال انتقال ایدز کم است و باید آزمایش هپاتیت بی بدهم .من پارسال واکسن هپاتیت بی زدم و بدنم هم آنتی بادی تولید کرده اما از بابت هپاتیت سی نگرانم آیا باید آزمایش هپاتیت سی بدهم؟باتشکر فراوان
پاسخ : سلام. اگر در این زمینه وسواس دارید بهتر است با آزمایش مطمئن شوید.  [ 1392-08-08 02:36:32 ]
سوال : سلام و با تشكر از شما پزشك كرامي. ازمايش ايدز به روش pcr حداكثر بعد از چند روز مثبت ميشود؟(در بدترين حالت حداكثر)
پاسخ : سلامو این آزمایش پس از 6 روز مثبت خواهد شد.  [ 1392-08-08 02:34:35 ]
سوال : سلام.من 28 ساله هستم.در جواب سونو آمده بود،ضربان قلب و اکتیویتی جنین طبیعی است.سن حاملگی برابر با 11 هفته و 5 روز حاملگی است.nt=3.4m.m ضخیم تر از حد نرمال است.nbمشاهده شد.ادم ژنرالیزه در بدن جنین و با شدت بیشتر در لترال گردن و پوست سر جنین مشاهده می شود.پلورال افیوژن در همی تراکس چپ مشاهده شد.(بنفع هیروپس ، در زمینه تریزومی ها می باشد. دکتر سونوگرافی گفت مشکل کروزومی زیادی دارد.می خواستم بدانم آیا جنین با این همه مشکلی که دارد خود به خود سقط می شود؟ تا چند ماهگی امکان رشد دارد ؟بعد از به دنیا آمدن چقدر زنده می ماند؟و از همه مهمتر امکان دارد سونو و آزمایش اشتباه باشد و بچه سالم باشد؟
پاسخ : سلام. انجام تریپل تست را به شما پیشنهاد میکنم. اگر با تشخیص متخصص زنان سقط القایی نیاز باشد بهتر است تاخیر نکنید.  [ 1392-08-08 02:33:18 ]
سوال : سلام خسته نباشید ایا ازمایش اچ ای وی با دستگاه اتوماتیک وایداس بعد از سه ماه منفی بشه کافیه
پاسخ : سلام. بله.  [ 1392-08-08 02:29:47 ]
سوال : آیا بیماران داری برنشیت مزمن در صورت درمان عمر طبیعی دارند؟
پاسخ : سلام. برونشیت مزمن که معمولا ناشی از سیگار است خودش کشنده نیست ولی خطر سرطان ریه احتمالی ناشی از سیگار با احتمال کاهش عنر همراه است نه برونشیت مزمن.  [ 1392-08-08 02:29:00 ]
سوال : با سلام . من رابطه محافظت نشده مقعد داشتم و حدود 22 روز بعد تست الایزا انجام دادم که منفی بود.پزشک گفت 6 هفته بعد ازمایش رو تکرار کنم و این بار ازمایش HCV ECL و HIV Ag p24 & Ab I.II ECL انجام دادم که منفی بود. میخواستم بدونم این ازمایش اخیر که انجام دادم میشه بهش اتکا کرد یا مجدد باید ازمایش بدم. و اینکه این ازمایش دقتش چقدر هست؟ الایزا بهتره یا ecl?
پاسخ : سلام . با احتمال 97% می توان به این نتایج اعتماد کرد.  [ 1392-08-08 02:24:23 ]
سوال : باسلام و خسته نباشی احتمال انقال ویروس ایدز با چاقوی میوه خوری که در مهمانی استفاده میشه و باعث برش بشه و ریش که موقع بوسیدن با بدن تماس پیدا میکنه جقدر است ؟
پاسخ : سلام . ناچیز است زیرا تماس مستقیم بیمم خون دو فرد نبوده.  [ 1392-08-08 02:22:35 ]
سوال : با سلام در ادرار من خون دیده شده مراجعه کردم به سونوگرافی جوابش این بود تصویر کانون اکوژن به ابعاد 10*13 میلی متر در لوب راست کبداحتمالا مربوط به همان ژیوم کبدی رویت میشود لطفا راهنمایی کنید ممنون
پاسخ : سلام. همانژیوم کبدی یک تومر خوش خیم و غیرسرطانی است که اهمیتی ندارد.  [ 1392-08-08 02:21:12 ]
سوال : با سلام و وقت بخیر خدمت پزشک محترم.من با خانمی رابطه نزدیکی داشتم که در حد دخول هم نبود از راه پشت اونم در حد 2 سانت فرو کردم که اونم بیشتر از 1 دقیقه طول نکشید که بیرون از بدن خانم ارضاء شدم.1 ماه و چند روز گذشت اون خانم آزمایش hiv به صورت الیزا داد و منفی بود حال میخواستم مطمین شم از صحت این آزمایش دیگه خیالم راحت باشه از بابت بیمار نبودن اون خانم...؟ خیلی نگرانم خواهش میکنم واسم یه کم توضیح بدین که از نگرانی دربیام چون چند روز بعدش دهنم یه آفت کوچولو زد و خیلی ترسیدم حالا نمیدونم از استرس زیاد بوده یا... با تشکر فراوان
پاسخ : سلام. الیزای خانم منفی بوده و احتمال خطای الیزا کمتر از 4% است از طرف دیگر هر بار نزدیکی با یک زن مبتلا 5% با خطر ابتلا همراه است. بنابر این احتمال خطر برای شما برابر با حاصل ضرب این دو مقدار یعنی 0.2% است.  [ 1392-08-08 02:18:52 ]
سوال : من ازدواج کردم بیشتر برای خانومم نگرانم ایشون هم ازمایش داد الیزا منفی شدازمایشی که خانومم داد تقریبا یک ماه بعد از مثبت شدن اولیه من بود یا منفی کاذب یا نه- ایا باز هم بعد از 4 ماه وسترن بلات ( دوره پنجره) داره
پاسخ : دوران پنجره برای وسترن بلات 6 روز و برای الیزا 6 هفته است.  [ 1392-08-08 02:13:41 ]
سوال : با سلام خدمت شما وعرض معذرت .من تالاسمی بتا مینور دارم وشوهرم الفا ناقل خاموش می خواستم بدونم وقتی که حامله شدم ازمایش از جنین لازمه اگر شوهرم الفا مینور باشه چطور
پاسخ : سلام. هر فرزند شما با احتمال 25% سالم، 25% بتای مینور ، 25% آلفای مینور و 25% با آنمی شدید مخلوط بتا و آلفا بدنیا خواهد آمد. بهتر است از جنین نمونه برداری صورت گیرد و اگر حالت چهارم کشف شد اقدام به سقط جنین شود.  [ 1392-08-08 02:11:51 ]
سوال : باسلام ببخشید سیفیکسیم تاثیری در جواب stool hpylori ag دارد؟
پاسخ : سلام. در آزمایش خون اثری ندارد و در آزمایش مدفوع هم اثری اندک ممکن است داشته باشد.  [ 1392-08-08 02:05:00 ]
سوال : باسلام فيبروزکبد باسیروز کبد چه تفاوتی دارد؟ازنظر پزشکی کدام مرحله حادتر است؟ایا هردوی اینها باپیوند برطرف می شود؟
پاسخ : سلام. این دو هیچیک حادنبوده هر دو از بیماریهای مزمن کبد هستند. سیروز پیشرفته ترین مرحله فیبروز است و ساختمان بافتی کبد را بر هم می زند.  [ 1392-08-08 02:02:23 ]
سوال : باسلام_لطفا بفرمایید اگر ازمایش مربوط به کم خونی و تالاسمی مینور نرمال باشه ایا ممکن چندسال بعد همون فرد ازمایش انجام بده و مشاهده بشه که دچار تالاسمی مینور شده با توجه به اینکه قبلا دچار تالاسمی نبوده؟ باتشکر
پاسخ : سلام. تالاسمی مینور یک بیماری ژنتیکی است که از بدو تولد با یک نفر می باشد و کسی که مبتلا به آن نیست هرگز گرفتار آن نخواهد شد.  [ 1392-08-08 02:00:18 ]
سوال : براي بررسي دقیق وتخصصی عملکرد کبد ازنظر سیروز درازمایش خون چه مواردی چک می شود
پاسخ : حساس ترین راه برای بررسی عملکرد کبد اندازه گیری زمان PT در خون می باشد. ولی سنجش آنزیمهای کبدی مانند ALT- AST - ALP هم اطلاعات مهمی به ما میدهند.  [ 1392-08-08 01:58:08 ]
سوال : سلام اقایدکتر اگر کسی 5 مرتبه بعد از تقریبا 4 ماه ازمایش الیزا مثبت بشه ولی ی مرتبه وسترن بلات در یسازمان انتقال خون منفی بشه چه کاری باید انجام بده این مسئله برای من پیش اومده البته علایمی مثل سوزش و لکه روی زبان و شبه گلودرد و درد عضلات هم به مدت 2 ماه داشتم وهمچنین خارش // ایا ممکن که وسترن بلات اشتباه باشه(پنجره ) و ممکن که الیزا به خاطر مسائل دیگه مثبت بشه ؟ تو رو خدا کمکم کنید دکتر
پاسخ : سلام. احتمال خطا در الیزا حدود 4% و در وسترن بلات کمتر از یک در صد است.  [ 1392-08-08 01:53:57 ]
سوال : سلام آقای دکتر ار اف برای درمان جنیکوماستی موثر است? بنظر شما ار اف عوارضی ندارد? شما اطلاعی دارین در ین مورد باسپاس
پاسخ : سلام. برخی از انواع ژنیکوماستی خودبخود بهبود می یابند ، برخی نیازمند دارو بوده برخی باید تحت عمل جراحی قرار بگیرند. تصمیم گیری برای انتخاب نوع درمان باید توسز متخصص جراحی صورت پذیرد.  [ 1392-08-08 01:51:33 ]
سوال : سلام تسته پدري از فرزند با تار مو رو ازمايشگاهاي خصوصي هم ميتونن انجام بدن؟چه ازمايشگاهي؟
پاسخ : سلام. بله ، آزمایشگاههای مجهز به دستگاه PCR چنین توانایی را دارند.  [ 1392-08-08 01:48:54 ]
سوال : باسلام واژهsever portal fibrosis درنمونه برداری کبد به چه معناست؟ ایا بادارو برطرف می شود؟
پاسخ : یلام. فیبروز اطراف تشکیلات پورت در مراحل پیشرفته تر از هپاتیت مزمن دیده می شود ولی باید دانست که آیا علائم سیروز دیده شده یا نه. یافته یاد شده با دارو قابل رفع نیست.  [ 1392-08-08 01:46:40 ]
سوال : سلام دکتر. من سه هفته پیش با یه خانمی تو اتوبوس فقط لبهای هم رو بوسیدیم و انگشتهامو به واژنش و مقعدش فرو کردم و یه چند بار هم برام ساک زد. پس از دو روز بیماری سرماخوردگی گرفتم و تا الان هم بیحاری دارم. میخواستم بدونم که آیا بیماری های مقاربتی هست که از این راهها منتقل بشه (چون دخولی صورت نگرفته) / بیماری هایی مثل هپاتیت. وآیا بیماری مثل هپاتیت علایمش از چند وقت بعد شروع میشه. تشکر
پاسخ : سلام. احتمال انتقال بیماری از این طریق 5% است. علائم هپاتیت بی پس از همون چند هفته ای بروز می کند.  [ 1392-08-08 01:43:20 ]
سوال : باسلام لطفا نظرتان را درمورد جواب سونگرافی رنگی از بیضه ها اعلام بفرمایید آیابرای باروری ونازایی موثر است. Findings: No significant pathology is demonstrated in the epidimis and the cords. Notesticular mass lesion or abnormal fluid collection is seen. Blood flow to both testis are within normal limits,with Doppler Assessment on the standing position and during the valsalva maneuver Anetwork of dilated veins is seen in the left side. Maximum diamrter of these veins is about 5.3 mm with evidence Of back flow during valsalva and in the standing position. No varicocele is seen in right side.
پاسخ : سلام. ظاهرا در حد نرمال گزارش شده است.  [ 1392-08-08 01:40:06 ]
سوال : سلام آقای دکتر بنده 45 سالمه .به دلیل آفت و زخم بیش از حد و مکرر دهان آزمایش دادم.آنزیمهای کبدم و بالاست در تست هپاتیت هم HBs AB = 382 ولی HBsAg منفی است سایر موارد هم نرمال است. در ضمن بنده بیش از 2 سال است که هر سه مرحله واکسن هپاتیت را زدم . البته تماس جنسی مشکوک هم داشته ام. آیا اینها علائم ابتلا به هپاتیت است. در ضمن بنده باید آزمایش تکمیلی بدهم یا خیر؟ در ضمن پیش چه متخصصی باید بروم؟ با تشکر
پاسخ : سلاک. هپاتیت منتفی است ولی باید علت افزایش آنزیمهای کبدی توسط فوق تخصص گوارش بررسی شود.  [ 1392-07-16 01:39:41 ]
سوال : سلام عرض ميكنم.احتمال اينكه در رابطه ي محافظت شده مرد ويروس ايدز يا هپاتيت سي بگيره چند درصده؟
پاسخ : سلام . 5% .  [ 1392-07-16 01:37:21 ]
سوال : سلام .من واكسن هپاتيت بي رو در سه نوبت زدم تا چند سال بدنم واكسينست؟هپاتيت سي از طريق بوسيدن لب (لب گرفتن)متقل ميشه؟
پاسخ : سلام. هر چند سال یکبار باید آزمایش اچ بی اس آنی بادی بدهید و اگر کاهش داشت واکسن یاد آور بزنید. بوسیدن معمولا باعث انتقال هپاتیت نمی شود.  [ 1392-07-16 01:36:24 ]
سوال : سلام. چند روز بهد از مبتلا شدن به ويروس ايدز ازمايش ويروس ايدز به روش اليزا مثبت ميشه؟ ازمايش پي سي ار چه طور؟
پاسخ : سلامو پس از 6 هفته هر دو مثبت خواهد بود.  [ 1392-07-16 01:33:55 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences