پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و خسته نباشین.من بعد از 1 ماه رابطه ازمایش ایدز به روش AB+AG دادم جواب negative بود و p24=0.18 بود یعنی کمتر از 0.9 بعد از گرفتن ازمایش 1هفته بود که احساس سرما می کردم که سرما خوردم و بدش سینزیت هم دارم که عود کرد بعد از خوردن 5 عدد تاوانکس بهتر شدم .سر درد و گلودرد و اسهال هم اصلا نداشتم.چقدر میتونم به جواب ازمایش اطمینان کنم؟ممنون می شم از راهنمایی تون
پاسخ : سلام. شما 6 هفته بعد از ماجرا آزمایش الیزا یا گاما بدهید. اگر منفی بود موضوع منتفی است.  [ 1392-09-27 09:34:32 ]
سوال : با سلام جواب آزمایش زنتیک چند ماه به طول خواهد کشید با تشکر
پاسخ : سلام. آزمایشات ژنتیکی انواع مختلفی دارند که هر یک به زمان خاص خود نیاز دارد. بهتر است به یک مرکز ژنتیک با نسخه خود مراجعه کنید تا زمان دقیق را مشخص کنند.  [ 1392-09-27 09:32:37 ]
سوال : سلام اقای دکترمن و نانزدم 18ابان نزدیکی داشتیم بعد از پنج روزبعدازمصرف قرص اورژانسی من پریودشدم و طبق تاریخ منظم پیش ازمصرف قرص بایدنهم اذرپریودمیشدم که نشدم . ضمنا برا اطمینان دوبارتست بتا دادم باراول4.2وباردوم7گزارش شد بازم احتمال بارداری هست؟
پاسخ : سلام. خیر . با این شرح حال بارداری رخ نداده است.  [ 1392-09-27 09:30:58 ]
سوال : با سلام خدمت شما اقای دکتر من بعد از ارتباطی دهانی در ماه 2 الیزا ازمایش دادم منفی بود در ماه 3 الیزا مثبت شد به سازمان انتقال خون رفتم ازمایش دادم الیزا مثبت ولی وسترن بلات منفی بود 3 ماه بعد یعنی در ماه 6 ازمایش دادم مجدادا الیزا مثبت ولی وسترن منفی بود به مرکز تحقیقات ایدز تهران رفتم پی سی ار دادم منفی بود ودر یک ماه بعد تقریبا ماه 7 الیزا ترکیبی در مرکز تحقیقات دادم که منفی بود الان چه کاری باید انجام بدم حدودا 3 ماه زبانم زخم و سوزش شدید داره ایا باز هم ممکنه ایدز باشه چه ازمایشی باید دوباره بدهم آیا ممکنه در دوره پنجره باشم
پاسخ : سلام. اگر وسترن بلات منفی شده بیماری وجود ندارد. بجای الیزل یک آزمایش گاما هم بدهید برای رفع وسواستان.  [ 1392-09-19 21:25:00 ]
سوال : با سلام و عرض ادب ضمن خسته نباشید همانطور که مستحضر هستید انتقال هپاتیت سی از راه دهانی ( بوسیدن ) فقط در صورت زخمی بودن و در کل وجود خون در دهان امکان پذیره که البته طی یک مقاله ای از محققان آمریکایی هم خونده بودم امکان وجود هپاتیت سی در خود بزاق دهان وجود داره البته نمیدونم رسانه معتبری بود و یا نه بعضی وقت ها طعم خون رو در دهانم حس میکنم یا خون رو میبینم اما سوالم اینه که زمانی که نه خونی هست و نه طعم خونی و هیچ علائمی از وجود خون در دهان و آب دهان من نیست چه طور و از کجا مطمئن بشم که اثری از خون در دهانم نیست و با بوسیدن منتقل نمیشود
پاسخ : سلام. نوارهایی آزمایشگاهی وجود دارند که می توانند خون را نشان دهند. در صورتیکه بزاق خود را روی نوار گذاشته تغییر رنگ دهد در آن خون وجود دارد.  [ 1392-09-19 21:22:48 ]
سوال : با سلام.خواستم بدونم در صورت ضدعفونی کردن واژن و ورودی واژن در صورت تماس با دهن خطری دارد یا نه؟آیا با مایع های ضد عفونی موجود عاری از میکروب میشه؟برای آلت مردانه چطور؟
پاسخ : سلام. خیر خطری ندارد. هیچ مایع ضد عفونی کننده ای همه میکروبها را از بین نمی برد ولی میکروبهایی که در سطح بدن انسان قرار دارند بی ضرر بوده در موارد نادری بیماریزا می شوند.  [ 1392-09-19 21:20:06 ]
سوال : من به علت درد شکم سونوگرافی دادم نتیجه اش ناحیه اکوژن 7 میلی متر در پل تحتانی کلیه راست با احتمال انژیومیولیپوما و لیپوم و ... مشهود است این چیه؟ایا این میتونه از عوارض انتی بیوتیک باشه؟
پاسخ : اینها تومرهای خوش خیم وغیر سرطانی هستند و ربطی به عوارض دارویی ندارند.  [ 1392-09-19 21:17:46 ]
سوال : باسلام آقای دکتر آیا هر کم خونی مربوط به تالاسمی می باشد؟شوهر من تالاسمی مینور دارد که هر روز فولیک اسید استفاده میکنه آیا این دارو در جواب آزمایش آو تاثیر میذاره؟ممنون
پاسخ : سلام. خیر دهها نوع کم خونی وجود دارد. اسید فولیک برای درمان برخی از انواع ((آنمی مگالوبلاستیک)) مفید است ولی در درمان یا نتیجه آزمایش تالاسمی تاثیری ندارد.  [ 1392-09-19 21:16:14 ]
سوال : سلام برای ازمایش غربالگری سه ماهه دوم بارداری بایدناشتا بود؟
پاسخ : سلام. خیر نیازی نیست.  [ 1392-09-17 03:10:12 ]
سوال : با سلام.خواهشا راهنمایی بفرمایید.داداشم چند روزه صبحها از گلوش خون میومد .رفته دکتر ازمایش داده گفتن که پی تی تی خونش بالاست.خواهشا بگید خطرناکه ؟درمان داره؟خدا خیرتون بده
پاسخ : سلام. افزایش پی تی تی علل متعددی می تواند داشته باشد مانند برخی از دارو ها ، برخی از سموم ، مصرف الکل ، بیماریهای مختلف کبدی ، کمبود ویتامین کا و .... توصیه می شود قبل از هر چیز به او آمپول ویتامین کا تزریق شود. سپس کبدی وی با روشهای آزمایشگاهی و تصویر برداری مورد بررسی قرار گیرد و با یک متخصص داخلی مشاوره بعمل آید.  [ 1392-09-17 03:08:24 ]
سوال : سوال : با عرض سلام یه پسر 20 ساله مجرد هستم بیضه سمت راستم بعضی مواقع باد میشود اما دردی احساس نمیکنم میشه بگین علت این قضیه چی میتونه باشه ؟؟ مشکلی نداره؟؟؟/با تشکر
پاسخ : سلام. احتمال واریکوسل وجود دارد. حتما باید توسط اورولوژیست مورد معاینه قرار بگیرید.  [ 1392-09-17 03:01:01 ]
سوال : با سلام.خواهشا راهنمایی بفرمایید.داداشم 28 سالشه 4 یا 5 روزه مرتب هر صبح موقع بیدار شدن از خواب از گلوش خون میاد خواهشا راهنمایی بفرمایید.ایا بیماری خطرناکیه؟باید در صورت مراجعه به پزشک پیش کدام متخصص ویزیت بشن.خدا خیرتون بده راهنمایی کنید
پاسخ : سلام. ممکن است خشکی گلو باعث چنین حالتی شده باشد ولی بهر حال نباید سهل انگاری کرد و حتما معاینه توسط یک متخصص گوش و حلق و بینی لازم است.  [ 1392-09-17 02:58:25 ]
سوال : ببخشید ازمایش stool calprotech برای چیست؟
پاسخ : در التهابات روده این ماده می تواند شدت التهاب را به ما نشان دهد.  [ 1392-09-15 01:39:42 ]
سوال : با سلام برای ازمایش مدفوع انتی ژن هلیکوباکتر از چند روز قبل نباید کلاریترومایسین مصرف نکرد؟
پاسخ : سلام. 10 روز پس از پایان درمان می توانید آزمایش بدهید.  [ 1392-09-15 01:36:07 ]
سوال : سلام دکتر برای تشخیص التهاب روده برام ازمایشات stool calprotectin , esa , alt , pst , tsh نوشتند اما من یادم رفت بهشون بگم که لوزه هام هم ورم کرده تاثیری بر این ازمایشات نداره؟ با تشکر
پاسخ : سلام. خیر التهاب لوزه هایتان تاثیری ندارد.  [ 1392-09-15 01:35:04 ]
سوال : سلام من 1ماه بعداز نزدیکی تست الایزا hivدادم ک جوابش منفی بود پیش چندتا دکتر هم برد ک گفتن جوابش قابل اطمینان هست ولی دوباره بعداز 3ماه آز دادم ک بازم منفی بود نظر شما چیه؟
پاسخ : سلام. نتیجه منفی است و قابل قبول.  [ 1392-09-15 01:33:27 ]
سوال : با سلام آیا نوتروفیل 47.9% (50 - 70) و لنفوسیت 38% نرمال است؟ و wbc= 5.6 آیا اینها نرمال هستند؟ این چند درصد که نوتروفیل کمه می تواند نشانه بیماری باشد؟
پاسخ : سلام. تغییرات در صد لوکوسیتها بصورت مداوم صورت می پذیرد و از نظر تشخیصی در مراحل اولیه و بدون وجود سایر علائم ذهن ما را به خود مشغول نمی کند. نگران نباشید.  [ 1392-09-13 20:29:01 ]
سوال : سلام.من دچار يك سري مشكلات استخواني مثل اسكوليوز قوس كمر و كوتاهي رباط اشيل پا هستم.چه طوري ميتونم از بوجود امدن اين مشكلات در فرزندانم جلو گيري كنم؟با مشاوره ي ژنتيكي قبل از ازدواج ميشه به وجود اين نقايص در همسر اينده ي بنده هم پي برد؟
پاسخ : سلام. ابتدا باید بیماری شما از نظر ژنتیکی بصورت دقیق مشخص شود تا بتوان در مورد بقیه جوانب صحبت کرد. اول توسط ارتوپد نام دقیق بیماری خود را بیابید، سپس با یک متخصص ژنتیک در زمینه احتمال انتقال آن مشورت داشته باشید.  [ 1392-09-13 20:25:57 ]
سوال : سلام من مدتیه وقتی تحریک میشم در بیضه سمت چپم احساس درد خفیفی میکنم حدود یکماه پیش یه رابطه پر خطر داشتم و بعد از 16 روز ازمایش hiv pcr دادم که خدا را شکر منفی بود میشه لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست در ضمن من استمنا هم میکنم
پاسخ : سلام. درد بیضه در موقع تحریک جنسی معمولا ناشی از التهاب وزیکولهای سمینال است که درد آن به بیضه انتقال می یابد مخصوصا در کسانی که هنگاه اجاکولاسیون از خروج مایع منی پیشگیری میکنند. شما یک آزمایش اسپرموگرام بدهید و داروهای ضد التهاب مانند آیبوپروفن مصرف کنید.  [ 1392-09-13 20:22:03 ]
سوال : سلام.آقای دکتر بنده بطور مستمر سازمان انتقال خون خون میدم اخرین بار 92/2/15 خون داده بودم و مورخ 92/8/25 برای اهدا به سازمان رفتم و از من به علت اینکه نتیجه ازمایشم اچ ای وی مثبت کاذب شده بود خون نگرفتند بعد از مشاوره به من گفتند که آزمایشات اختصاصی منفی بوده و شما مشکلی ندارید ولی با این همه خیالم راحت نشد و با خانومم برای ازمایش اچ ای وی به مرکز مشاوره و ازمایش اچ ای وی رفتیم و بعد از 10 دقیقه گفتند نتیجه آزمایش منفی هستش حالا سوال من اینه آیا میتونیم به این نتیجه که تو 10 دقیه آماده شده اعتماد کنیم؟
پاسخ : سلام. این آزمایش اخیر که خطایی در حدود 20% دارد!. اگر می خواهید جوابی تقریبا دقیق بگیرید آزمایش الیزا و اگر می خواهید دقیق ترین جواب قرن 21 را بگیرید PCR انجام دهید.  [ 1392-09-13 20:15:01 ]
سوال : با سلام. 1 ماه پیش ازمایش cbc دادم که جواب ان بدین صورت استhgb:14.3 که نرمال ان "14--18" وrbc :5.99که نرمال ام "4-7" و m.c.v:76.5 که نرمال ان"80-96" و m.c.h:24.5 که نرمال ان"26-38" می باشد. البته بعد ازمایش شروع به مصرف قرص فیفول کرده ام.به نظر شما احتمال چه نوع کم خونی می باشد؟البته در این مدت گاهی نیز از نظر جنسی ارضا شده ام.ایا این ارضا شدن در جواب ازمایش بعدی تاثیری خواهد داشت؟ با تشکر
پاسخ : سلام. شما کم خونی ندارید!. و وسواس را کنار بگذلرید . ثانیا این طرز تفکر پیرزنهای دوران قاجاریه در شما چه جایی دارد که همه مشکلات را ناشی از مسائل جنسی می دانستند. ارضای جنسی همانقدر در جواب آزمایش سی بی سی دخالت دارد که در حمله آمریکا به عراق می توانسته دخیل باشد!.  [ 1392-09-10 21:28:07 ]
سوال : با سلام,آقای دکتر میخواستم بدونم که آزمایشا wbc میتواند اچ ای وی را تشخیص بدهد یا نه؟لطف میکنین راهنماییم کنین
پاسخ : سلام. خیر باید از روش الیزا استفاده شود.  [ 1392-09-10 21:24:06 ]
سوال : سلام. من یه دختر 28 ساله هستم.برای استخدامی از ما آزمایش HIV.1,2 و HEpatitهم خواسته شده آزمایشگاه قرار شد دو روزه جواب را آماده کنه ولی وقتی برای دریافت رفتم گفتن HIV آماده نیست و چند روز طول میکشه.آیا امکانش هست من آزمایشم مثبت بوده باشه خواستند تکرار کنن آزمایش رو یا اینکه واقعا طول میکشه جوابش؟
پاسخ : سلام. خیر . اولا کادر پزشکی و پاراکلینیکی همیشه ملزم به رعایت صداقت و راستگویی به بیماران است. ثانیا گاهی آزمایشگاهها تست ها راجمع کرده یکجا به دستگاه می دهنذ تا از اتلاف هزینه جلوگیری شود و این موجب زمان بر بودن نتیجه خواهد شد.  [ 1392-09-10 21:23:15 ]
سوال : ازمایش hiv به روش الایزا بعد از 108 روز منفی بشه چقد اطمینان داره؟؟ با توجه به اینکه قبلش هم 70 روز بعد رابطه ازمایش (HIV Ag(p24) & Ab I,II (ECL داده باشیم و جواب منفی باشه.
پاسخ : با اطمیناان 98% می توان بیماری را رد کرد.  [ 1392-09-10 21:20:29 ]
سوال : باسلام برای ازمایش خون انزیمهای کبدی از چند روز قبلش باید کلاریترومایسیم مصرف نکرد؟
پاسخ : سلام. قطع دارو یک هفته قبل از آزمایش نتیجه کاذب در بر نخواهد داشت.  [ 1392-09-10 21:19:18 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences