پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : نمونه تست prcرا باید از زگیل تناسلی گرفت یا از هر بخشی از پوست ناحیه تناسلی هم میتوان نمونه گرفت؟ در خانومی که ناقل بیعلامت است و زگیل قابل رویت ندارد نمونه را از کجا و چگونه میگیرند؟
پاسخ : از زگیل باید نمونه برداری شود. زگیلهای بی علامت توسط تست شیلر که در مطب متخصص زنان انجام می شود قابل رویت می شوند.  [ 1393-05-22 13:51:37 ]
سوال : وال : سلام دکتر من پسری پونزده سالم که نزدیک به صد دفعه اسمتنا کردم و الان شش ماهی است که دیگر این کار را انجام نمیدهم یه ده روزی است که من حس میکنم بیضه ی سمت چپم از بیضه ی سمت راستم کوچک تر است و تقیبا در بعضی مواقع پشت و پایین بیضه ی راست قرار میگید و همچنین احساس میکنم یک تو رفتگی نیز دارد ایا من مشکل خاصی دارم؟؟ لطفا کمک کنید .اگر مشکلی دارم ایا بدون عمل هم میتوانم بچه دار شوم ؟؟؟باتشکر پونزده ساله مجرد
پاسخ : سلام. استمنا هیچ زیان ثابت شده ای از نظر علمی ندارد. بیضه شما هم باید توسط یک متخصص اورولوژی معاینه شود تا بتوان روی یافته ها قضاوت کرد. پس به یک اورولوژیست مراجعه کنید.  [ 1393-05-22 13:47:32 ]
سوال : ممنون از اینکه وقت گذاشتید و جوابم رو دادید . ملاحظه خاصی حین عمل نباید برای افراد تالاسمی انجام بدهند ؟ چون این عمل در کلنیک هست و بدون تجهیزات پزشکی کافی . ممکن هست که من خون کم بیارم سر عمل ؟ چون یادمه سر عمل بینیم 1 واحد بهم خون زدند . البته خونریزی اون عمل کجا و این عمل کجا.درسته ؟
پاسخ : بهر حال متخصصین جراحی و بیهوشی همه این موارد را در نظر گرفته جای نگرانی نیست.  [ 1393-05-22 13:44:46 ]
سوال : باسلام من یک رابطه داشتم که با کاندوم بودانتهای رابطه احساس کردم کاندوم سوراخ شده چون محتویات درون کاندوم هنگام انزال مقداریش بیرون ریخته بودوازسلامت ایشان مطلع نیستم,بعداز10روزتست RT-PCRدادم منفی شدبعداز45روز یک تست الیزا ودوباره یک تست RT-PCRدرمرکزی معتبر دادم ,منفی شد,بعد8هفته تست الیزا دریک آزمایشگاه درشهرستان دادم مشکوک زدوگفتند:دوباره باید تست بدی!دوباره تست دادم منفی شد.ازدکترآزمایشگاه گفت مامعمولا1رومنفی یاCUT OFFدرنظرمیگیریم تست شما 1/1شده بود مشکوک شدیم اگربالای 1رو مثبت حساب میکنن,چراازمن وسترن بلات نگرفت ودوباره الیزاانجام شد وچقدراحتمال ردبیماری رو با آزمایشات بالا میدهید.تشکر
پاسخ : سلام. احتمال منفی واقعی بالای 98% است.  [ 1393-05-22 13:42:53 ]
سوال : سلام خسته نباشید . من مبتلا به تالاسمی مینور هستم و هفته آینده وقت عمل لیپوماتیک دارم ولی متاسفانه دکتر وقتی جواب ازمایش رو دید گفت نمی تونه عمل کنه مگر اینکه هموگلوبینم بشه 12 . همو گولوبین من 11.3 هست. غیر از اسید فولیک راه دیگه ای داره که بره بالا و یا اصلا امکان بالا رفتن هموگلوبین در من هست ؟ من همیشه هموگلوبینم بین 11 تا 11.4 بوده
پاسخ : سلام . بالا رفتن هموگلوبین در یک آنمی مادرزادی با دارو بعید بنظر می رسد. ولی پزشک هم نباید برای شما چنین وسواسی را بخرج دهد. بهر حال بیمارا تالاسمیک هم تحت اعمال جراحی بزرگی قرار می گیرند حتی عمل پیوند قلب!!!!!.  [ 1393-05-19 19:39:24 ]
سوال : سلام1مشکلی واسم پیش اومده مدتی هست لبه باسنم زخم شده ونمیدونم علتشو!و باعث میش هنگام تخلیه مقعد دردبسیاری بگیره فشاری که به زخم میاد باعث خون اومدن از زخم میشه که البته چندثانیه بعدکه فشار رفت دیگه خون نمیادالبته اینکه میگم شبیه زخم نیست مثل خطوط اطراف مقعدهست تنها تفاوتش اینه که یکم قرمز و احساس میکنم باسنم باز نمیشه واسه تخلیه مقعد و نهایت 1سانت به ظور غیر ارادی بازمیشه!نمیدونم شایدم بخاطر ترس از درد بعدش هس.و احساس میکنم مدفوعم هر چقد کم باشه تیز هس و مقدارای خشک و باعث میشه بخوره به اطرافش و باعث سوزش بشه دکتر کمکم کنید اگه کاری باید بکنم و پمادی باید استفاده کنم بهم بگید لطفا دختر22سال
پاسخ : سلام. شما با خوردن میوجات زیاد و داروهای ملین مانند شربت هیدروکسید منیزیوم باید از سفت شدن مدفوعتان جلوگیری کنید. با مراجعه به یک جراح مشکل شما حل خواهد شد.  [ 1393-05-19 19:35:35 ]
سوال : سلام. آقای دکتر می خواستم بدونم ایا این احتمال وجود دارد که در درازمدت ویروس hpv بصورت طبیعی و توسط سیستم ایمنی بدن پاکسازی شود؟ و اگر این موضوع امکان پذیر است احتمال ان چند درصد می باشد؟ با تشکر
پاسخ : سلام . این ویروس گونه های مختلف سرطانزا و غیر سزطانزا دارد. نوع دوم طی چند سال خودبخود بهبود می یابد و لی نوع اول خطر ناک است و باید درمان شود. تشخیص نوع گونه با آزمایش PCR ممکن است.  [ 1393-05-19 19:32:26 ]
سوال : سلام اقاي دكتر من مرد هستم.ازمايش hpv pcr دادم به وسيله كشيدن وسيله اي مانند مسواك برو الت و كنار التم و جواب ازمايشم منفي بود.به چندين دكتر مراجعه كردم و گفتند مشكلي نيست.اما دو دكتر پوست به من گفتند اين ازمايش در خصوص اقايان قابل اعتماد نيست.اين در حالي است كه چند ضايعه بسيار كوچك بر روي كنار الت و بيضه ام است.لطفا مرا راهنمايي كنيد كه چگونه بايد مطمئن شوم و به چه دكتري مراجعه كنم؟لطفا اگر دكتر خوبي مي شناسيد به من معرفي فرماييد.
پاسخ : سلام. روش مطمئن تر برای شما بیوپسی از ضایعات است.  [ 1393-05-19 19:27:42 ]
سوال : ادامه مطلب قبل_هربار گفتن خوبه 2هفتس راه که میره کف پاش درد میکنه 2روز قبل رفتن پیش دکترش MRIگرفتن پاش مشکل داشته جواب پاتولوژی میخوان میکروب شناسی بعد کشت40روزه سل استخوان رو رد کرده حالا مشکوکن به همون احتمالش هست پاتولوژی مثبت باشه؟آزمایش Crpو ESrاز 50به حدود10رسیده لطفا راهنمایی کنیدبا سپاس
پاسخ : سلام. ماشاء الله سئوال شما بی شباهت به سفرنامه ناصر خسرو نیست!!. بهر باید صبر کرد و جواب پاتولوژی را دید.  [ 1393-05-19 19:26:15 ]
سوال : سلام. پسر هستم متولد 64. پارسال تبخال تناسلی گرفتم و دارو مصرف میکنم برای تبخال. از اون موقع کلیه درد و کمردرد دارم، ترشح از آلت دارم، خارش در مجاری ادرار دارم. یک هفته هست حال تهوع دارم بالا نمیارم اما عوق میزنم چندین بار در روز. آیا ایدز دارم؟ شما چند درصد احتمال ایدز میدهید؟ با تشکر
پاسخ : سلام. تبخال تناسلی را که باید توسط متخصص عفونی درمان کنید گرچه یک بیماری راجعه است. برای ایدز هم آزماشات لازم باید انجام شوند تا تایید یا رد گردد.  [ 1393-05-19 19:19:04 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشيد من ٣٠ روز بعد رابطه تست HIV Ag p24 va ab i.ii رو دادم كه منفي بود چقدر احتمال درستي اين است لطفااا راهنمايي كنيد لطفا
پاسخ : سلام. شما 50 روز بعد الیزا هم انجام دهید اگر منفی بود مشکلی وجود ندارد.  [ 1393-05-19 19:16:34 ]
سوال : با عرض سلام من مربی شنا هستم کارآموزی دارم که مبتلا به بیماری تالاسمی مینور است خیلی از شما ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید که این بیماران چه نوع محدودیت هایی دارند و شدت تمرینات چگونه باید کنترل شود ؟( اطلاعات مختصری را از طریق سایتها بدست آورده ام اما خیلی مطمئن نیستم )
پاسخ : سلام. تالاسمی مینور هموگلوبینی در سطح می نیمم نرمال دارد و در ورزش های معمولی نیازی نیست که محدود یت خاصی را برای او اعمال کنید.  [ 1393-05-19 19:15:26 ]
سوال : زن32ساله با مردی که روی آلتش زایده زگیل مانند داشت نزدیکی داشته و همزمان با من هم رابطه داشته و اکنون من زگیل تناسلی دارم اما طبق نظر پزشکان روی پوست و داخل واژن زن زگیل وجود ندارد و جواب prcمنفی است.چگونه این وضعیت امکان دارد؟
پاسخ : بهر حال انتقال صورت گرفته و شما باید در جهت درمان اقدام کنید.  [ 1393-05-19 19:12:53 ]
سوال : سلام من 21 سالمه کم خونی ام خفیفه یا شدیده برای ازدواج باید چکار کنم. W.B.C=6.80 R.B.C=6.72 Hgb=13.8 Hct=40.7 MCV=60.6 MCH=20.5 MCHC=33.9 plt=231 RDW-CV=16.5 PDW=11.5 MPV=10.4 P-LCR=28.7 Neutrophil%=38 Lymphocyte%=39.1 Monocyte%=6.9
پاسخ : سلام. شما باید یک هموگلوبین الکتروفورز انجام دهید تا علت کم خونی مشخص شود.  [ 1393-05-19 19:10:59 ]
سوال : با سلام من تازه تایلند بودم.در آنجا هنگام سکس و در همان شروع به کار کاندوم پاره شد.اما بلافاصله آلت را بیرون آوردم؟الان یه هفته میگذره و سرما خوردم گلو درد ندارم.بیشتر آب ریزش بینی و عطسه هست. اینها علایم ایدز هست؟ چند وقت بعد از رابطه باید آزمایش بدهم و چه آزمایشی باید بدهم؟ با تشکر
پاسخ : سلام. 6 هفته بعد آزمایش الیزا انجام دهید.  [ 1393-05-19 19:09:43 ]
سوال : با سلام .نامزد من مبتلا به بیماری هپاتیت ب است البته ایشون ناقل سالم هستند و من دوره واکسیناسیون هستم میخواستم از شما سوال کنم آیا از طریق بوسیدن و بزاق دهان امکان انتقال این بیماری وجود دارد؟باتشکر
پاسخ : سلام. ویروس در تمام ترشحات بدن از جمله بزاق وجود دارد. شما سطح آنتی بادی سرم خود را اندازه گیری کنید و مصونیت خود را بسنجید . اگر واکسیناسیون به مصونیت منجر شده باشد خطری وجود ندارد.  [ 1393-05-19 19:08:42 ]
سوال : با عرض سلام وخسته نباشی.من یک رابطه با کاندوم داشتم.25 روز بعداز رابطه ازمایش HCV-Ab به روش الیزا دادم که خدا رو شکر منفی بود.ایا نیازی به ازمایش مجدد هست؟
پاسخ : سلام. 6 هفته بعد اگر آزماش منفی بود مشکلی وجود ندارد.  [ 1393-05-19 19:06:36 ]
سوال : سلام. يك توده در بيضه ي چپم بود كه دكتر گفت سونو رنگي انجام بده در سونو توده ي كلسيفيه ديده شده؟ميگفت احتمالا عفونت بيضه بوده.اما تا الان رابطه ي جنسي نداشتم.اين توده ي كلسيفيه چيه و علت به وجود امدنش چيه؟چه قدر احتمالش هست به سرطان بيضه تبديل بشه؟لطفا هر چي رو فكر ميكنيد لازمه بگيد .23 ساله هستم.
پاسخ : سلام. شایعترین بدخیمی بیضه سمینوما است که احتمال کلسیفیکاسیون آن ناچیز است. کلسیفیکاسیون بیشتر در تومرهای خوش خیم یا ضایعات غیر تومری ایجاد می شود. بهر حال زیر نظر ائرئلئژیست باشید.  [ 1393-05-17 03:37:27 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.حدود سه سال پیش،وسیله ای از من رادیو جیبی که همیشه استفاده میکردم در قسمت سنگ توالت عمومی خوابگاه انداخته شد.من از رادیو خیلی استفاده میکنم ، تا الان هم همیشه تو دستام بوده و حتی روی گوشم میذاشتم یا حتی باهاش میخابیدم . وقتی درون سنگ توالت افتاد تنها زیر شیر آب کمی خیسش کردم.و بعد ازش استفاده کردم.یعنی آن زمان ویروسی روی وسیله بوده و وارد بدنم شده؟چون یادم نمیاد روی دستم زخم بوده است یا نه؟ علائمی هم یادم نیست که داشتم یا نه؟ آخه اون وسیله حتی تو کیفم بوده و حتی به لوازم آرایشی که استفاده میکردم برخورد داشته؟آیا ایدز گرفتم ؟
پاسخ : سلام .ویروس ایدز فقط در بدن انسان زنده می ماند و با قرار گرفتن روی سنگ توالت خواهد مرد.  [ 1393-05-17 03:31:37 ]
سوال : سلام من تو اینترنت خوندم اگه Hb a2 بیشتر از 3.5باشه تالاسمی مینوره اگه بین 1.5-3.5باشه احتمال داره تالاسمی مینور باشه اما چیزی در مورد اینکه اگه زیر 1.5باشه نگفته مال من 1.1
پاسخ : سلام. در صد ناچیر این هموگلوبین نرمال است.  [ 1393-05-17 03:29:02 ]
سوال : سلام دکتر میخواستم بدونم تست های رپید که مراکز مشاوره برای hivمیگیرن مثا الایزا قابل اعتماد هستن>؟من دو تا الایزای منفی دارم ازمایش شش ماهه رو رپید انجام دادم تو مراکز مشاوره ایا میتونم به اون اعتماد کنم یا لازمه ازمایش دیگری بدم؟
پاسخ : سلام . صحت الیزا 95% و تست رپید 60% است. با الیزای منفی دیگر جای نگرانی نیست.  [ 1393-05-17 03:27:20 ]
سوال : باسلام آقای دکتر مادرم طی سونوگرافی که انجام داد معلوم شد یک توده اکوژن به قطر26میلیمتر در لوب چپ کبد و چهار توده کوچک در لوب راست کبد وجود دارد سیتی اسکن با تزریق و بدون تزریق هم انجام داد و گفتن که همانژیوم من خیلی نگرانم آیا این توده ها بزرگ میشوند؟خواهش میکنم جواب بدید من خیلی نگرانم
پاسخ : سلام. همانژیوم یک تومر عروقی خوش خیم است. تا زمانی که بر اعضای مجاور فشار نیاورده یا احتمال پارگی نداشته باشد نیازی به خارج کردن آن نیست . ولی با ایجاد عوارض توسط جراح خارج می شود. خطر خاصی ندارد.  [ 1393-05-17 03:25:38 ]
سوال : سلام .ويورس ايدز در بزاغ دهان هم وجوود داره يا تنها انتي بادي ويورسه كه در بزاغ موجوده؟
پاسخ : سلام. هر ویروس بیماریزا توانایی وزود به همه مایعات بدن را دارد.  [ 1393-05-17 03:22:30 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید.میخواستم بدونم هزینه ازمایش PCR چقدر است و چه مدت طول میکشد تا جواب ازمایش اماده شود؟2:من ساکن یزدم باید به کجا یا کدوم شهر مراجعه کنم تا این ازمایش رو داشته باشن؟
پاسخ : سلام. برای اطلاع از قیمت آزمایشات باید به مسئول پذیرش یک آزمایشگاه تماس بگیرید نه با پاتولوژیست !!!!.  [ 1393-05-17 03:21:18 ]
سوال : با عرض سلام و احترام، دخترم و 26 سالمه. 6 ماه پیش آزمایش خون دادم و نتاجم به قرار زیر: RBC 5.04, HGB 12.9, HCT 39.4, MCV 78.1,MCH 25.6, MCHC 32.7, RDW-CV 13.3, PLT 243, MPV 8.2, PDW 15.8, WBC 4.71, Neu% 57.7, Lym 34.3%, Mon% 6.4, Eos% 1.3. آیا احتمال داره که مینور باشم؟؟ باتشکر
پاسخ : سلام. خیر . نتایج شما با تالاسمی مینور سازگاری ندارد.  [ 1393-05-17 03:19:13 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences