پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : باسلام من بعد از یک رابطه بدون کاندوم بعداز سه هفته سرماخوردم و گلو درد بعداز 4 روز تقریبا خوب شدم ولی دروز بعد به مدت 2 روز پاهام داغ و مورمور بودن بعداز اون دیگه استرس و افسردگی شدید گرفتم که ران و کمرم و گردنم درد میکردن از ترس زیاد کم اشتها شدم و لاغر شدم تپش قلب گرفتم نفس تنگی خیلی فشار روحی روم زیاد بود تا بلاخره بعداز 41 روز یه آزمایش HIV 1,2 ab&P24 ag ECL دادم که تو همون روز جوابش اومد و منفی شد ولی بعد چند روز رو دستام یه لکه های سفید تقریبا چروک ظاهر شد که کم کم رو گردم و یه دونه رو سینم ظاهر شد ولی دوتا از لکه های روی دستم قیافشون مثل جای زخم قدیمی میمونه،تورخدا راهنمای بفرمایید
پاسخ : سلام. وقتی آزمایش منفی شده دیگر این داستانهای شبیه کلیله و دمنه را کنار بگذارید  [ 1394-02-10 20:47:23 ]
سوال : سلام سال 88 متوجه شدم که هپاتیت ب مزمن و فعال دارم من هیچ وقت مراقبت پزشکی نداشتم، توی خدمت مطرح کردم ، پزشک اونجا تعداد 90 تا قرص تنوفویر رو بعد از آزمایشات تجویز کرد و بعدش من معاف شدم ، الان نمیدونم هپاتیتم فعاله یا نه اما سوال اصلی من از شما اینه که ، الان من میتونم ازدواج کنم یانه؟؟ اگر میتونم چه مراقبت هایی رو باید انجام بدم تا همسرم مبتلا نشه ؟ میخوام پاسخ کامل دریافت کنم ، چه محدودیت هایی در روابط با همسر دارم ؟ یعنی داشتن روابط جنسی ، بوسیدن، لب گرفتن و ... میتونه براش مشکل ایجاد کنه یا نه ؟؟ لطفا کمکم کنید و پاسخ کامل بدید لطفا ممنونم
پاسخ : سلام. فردی که با شما ازدواج میکند باید واکسن دریافت کرده باشد و محدودیتی برای ارتباطات جنسی نیست. فرزندان شما هم باید واکسن بگیرند و ارتباطششان قبل از واکسن با شما محدود باشد.  [ 1394-02-10 20:45:41 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما.پسری هستم 25 ساله تا حالا رابطه جنسی نداشتم ولی چند روز پیش با یک زن ناشناخته که بواسیر داشت عمل مقربت انجام دادم هنگام دخول متوجه شدم که سر آلتم خونی شده عمل دخول هم به مدت خیلی کم صورت گرفته بود کمتر از یک دقیقه حدود سی ثانیه بعد از اینکه متوجه شدم آلت طرف خونی هستش دیگه از انجامش خودداری کردم و برای یک دقیقه دهانی واسم انجام میداد.عمل دخول هم بدون کاندوم بود.خواهش میکنم کمکم کنین ایا امکان داره ک فقط واسه یک بار اونم در زمان خیلی کم دچار hiv شده باشم عاجزانه تقاضا دارم جواب سوال بنده رو بدین .ممنون
پاسخ : سلام. اگر طرف شما حتما ابتلا داشته احتمال انتقال به شما 5% است.  [ 1394-02-10 20:43:16 ]
سوال : سلام خدمت شما از اونجا ک دخترها از پرده حلقوی ارتجاعی سو استفاده میکنن و بعد با کرم و دارو درمان تنگ میکنن تا شوهر اینده متوجه نشه سوال:من میخوام با دختری ازدواج کنم که با اسرار من ایشون دکتر رفت و دکتر گفت ارتجاعی است و خون نمیاد ایا دکتر بریم و گواهی سلامت دکتر بده یعنی کاملا و دقیق متوجه میشه ک سکس کرده یا نه؟حتی یک بار؟حتی مدت ها قبل؟حتی اگر ترمیم کرده باشه؟ ممنون از پاسخ گویی شما
پاسخ : سلام. اگر ترمیم شده باشد می توان آنرا با دقت مشخص کرد ولی اگر پاره نشده باشد نه.  [ 1394-02-10 20:41:53 ]
سوال : میشه جواب ازمایش منو هرچه سرعتر ب ایمیلم بفرستید, دارم ازاسترس میمیرم H.pylori stool Ag..........positive (normal...positive) U/ML ......normal()Helicobacter pylori (IgG)EIA......11.3 Serum CEA ...... 0.59ng/mg......(normal..up to 4.0)
پاسخ : در دستگاه گوارش شما یک باکتری کم ضرر وجود دارد که با دارو براحتی نابود می شود.  [ 1394-02-10 20:40:04 ]
سوال : با سام و احترام اینجانب مبتلا به ویروس زگیل تناسلی هستم. زگیلهاس ناحیه تناسلی خود را با مراجعه به متخصص پوست با روش لیزر از بین بردم. سوالم این هست که امکان عود چند درصد هست و اینکه تا چه زمانی برقراری رابطه جنسی ممنوع می باشد. آیا از تماس پوست سالم و بدون زگیل حتی زگیلهای ریز امکان انتقال وجود دارد؟ حتی با استفاده از کاندوم؟
پاسخ : سلام. اگر ویروس مجدد وارد نشود عود نمی کند. پس از درمان رابطه جنسی ممنوع نیست. برای انتقال باید خود ضایعه به پوست سالم تماس یابد.  [ 1394-02-10 20:38:41 ]
سوال : با سلام بعد از گذشت 43 روز از یک رابطه دهانی و سطحی (پسر هستم)یک آزمایش کلی دادم که تست HIV 1,2ab رو هم شامل میشد و روزی که جواب رو باید میگرفتم به من گفتن باید نمونه خون مجدد جهت انجام تست HIV 1,2 abو , HBS بدی که من به شدت دچار استرس شدم و البته خودشون گفتن پیش میاد مثلا لوله آلودگی داشته یا ... من ازشون خواستم به خاطر استرس زیاد جواب من رو زودتر بدن و بعد از گذشت 30-40 دقیقه گفتن منفی هست.در روز 59 هم یک تست به روش ECL دادم که منفی شد و همچنین یک رپید تست منفی در روز 80 آیا این منفی ها قطعی تلقی خواهد شد؟ممنووون از پاسخ سریعتون
پاسخ : سلام. بله نتیجه منفی است.  [ 1394-02-10 20:36:30 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید اقای دکتر من 19 سالمه و چند وقته پیش تو مترو نشسته بودم و یکی از دست فروش های مترو که شانه میفروخت کنار من نشست و برای اینکه به یکی از مشتری ها نشان دهد شانه رو روی سر من کشید من نمیدونم قبل من رو سر چند نفر کشیده بود و ایا اونها روی سرشون جوش داشتن یا نه که پاره بشه و خون بیاد منم احساس سوزش نکردم روی سرم به نظرتون من ازمایش hiv بدم یا نیازی نیست؟
پاسخ : سلام. خیر نیازی نیست.  [ 1394-02-10 20:35:28 ]
سوال : با سلام آیا استفاده از شامپو بچه جانسون برای بدن ضرر دارد.
پاسخ : سلام. خیر.  [ 1394-02-10 20:34:38 ]
سوال : با سلام خدمت شما من با دختری قصد ازدواج دارم که آزمایش خون اون به اینصورت است.mcv79.2 .mch24 .mcch27آیا مشکلی وجود دارد .با تشکر
پاسخ : سلام. این فاکتورها برای تشخیص کافی نیستند . ولی در تالاسمی معمولا MCV خیلی کمتر از این مقدار می باشد. و احتمال زیاددارد که ایشان سالم باشند.  [ 1394-02-10 20:34:11 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر در تاریخ 25 فروردین 94 رفتم آریشگاه،که طرف پشت گردنمو با ماشین زخم کرد. حالا قبل از شروع به کار با یه پنبه و الکل صنعتی زرد رنگ اونو تمیز کرد. بعد که خط ریشمو درست کرد،از تیغ استفاده کرد که تیغش تا اونجایی که متوجه شدم نو بود،ولی ندیدم دستشو تمیز کنه. آقای دکتر از امروز صبح که یکی از دوستام بهم گفت آریشگاهی که رفتی خیلی کثیفه و رعایت نمیکنه،یه استرس شدیدی گرفتم. بیشترم از ماشینش میترسم که نکنه آلوده بوده باشه. حالا خواستم زحمت بکشید و یه راهی جلوم بزارید. و اینکه اون الکل تاثیری داشته تو تمیزی اون ماشین اصلاح یا نه؟؟؟ خیلی ممنون
پاسخ : سلام. 6 هفته بعد از آن تاریخ آزمایش الیزا بدهید.  [ 1394-02-10 20:32:20 ]
سوال : سلام اقای دکتر من 2 ماه پیش یه رابطه با خانومی داشتم که نمیدونم سالم بود یا نه کاندوم به مدت یکی 2 دقیقه پاره شد ولی دوباره عوض کردم بعد از اون رابطه من در طول 2 ماه 2 بار سرما خوردم که هنوزم خوب نشدم میخواستم ببینم ربطی به ویروس ایدز داره یعنی ممکنه من ایدز گرفته باشم یا نه طبیعیه؟ اگه میشه راجبع درمان ایدز هم توضیح بدید ایا درمان داره یا نه ؟ ممنون میشم اگه این 2 تا سوال من رو جواب بدید
پاسخ : سلام. 6 هفته پس از آن رابطه آزمایش الیزا بدهید.  [ 1394-02-10 20:31:12 ]
سوال : با سلام و احترام خدمت دکتر بزرگوار هر دو آزمایش hlab5 و hlab 27 برای من مثبت شده ولی تست پاترژی منفی شده است. می خواستم از خدمت شما بپرسم مثبت شدن این دو آزمایش نشان دهنده چیست و آیا ارتباطی بین مثبت شدن این آزمایش ها و آزمایش hiv ( در صورت وجود رفتار مخاطره آمیز ) وجود دارد یا خیر؟ با نهایت تشکر
پاسخ : سلام. خیر این آزمایشات برای بررسی بیماریهای روماتولوژیک بکار می روند و ربطی به اچ ای وی ندارند.  [ 1394-02-10 20:30:12 ]
سوال : با سلام و احترام خدمت آقای دکتر بی زحمت بفرمایید که مثبت شدن آزمایش hlab27 نشان دهنده چه نوع مشکلی در بدن است و آیا ارتباطی با ویروس اچ آی وی ( در صورت وجود رفتار مخاطره آمیز) وجود دارد یا خیر ؟ و اینکه با منفی شدن آزمایش اچ آی وی به روش الیزا بعد از 48 روز از دریافت خدمت دندانپزشکی آیا می توان گفت فرد 100 درصد به این ویروس مبتلا نیست هرچند hlab27 وی مثبت باشد؟ با سپاس فراوان
پاسخ : سلام. این آنتی ژن در برخی از بیماریهای التهابی خود ایمنی مثبت میشود و ربطی به عفونت ندارد. برای اطمینان از منفی شدن تست الیزای ایدز گذشت 6 هفته زمان لازم است.  [ 1394-02-10 20:28:42 ]
سوال : سلام آقای دکتر.مادرم 4ماه پیش تصادف کردن و دوتا عمل پلاتین گذاری داشتن توی ران و دست.بعد از3ماه به علت شکستگی گردن فموربازهم عمل کردن 3روزبعدبعلت عمل ناموفق بازعمل شد.3روز بعدش هم باجراحی اندازه 2پاروتنظیم کردن.10روز پیش یعنی بعدازآخرین عملeSRایشون125بود 3روزپیش65وامروز115.متخصص عفونی خیلی بدرفتاره وجواب نمیدن.میشه بگیداین مساله خطرناکه؟وچقدرتقریبا بستری بمونن؟
پاسخ : سلام. ESR بالا نشانه وجود التهاب است که می تواند عفونی یا غیر عفونی باشد. شمارش گلبولهای سفید ، بررسی CRP و سایر فاکتورها می توانند عفونی بودن یا نبودن را مشخص کنند . اگر عفونی باشد آنتی بیوتیک و اگر غیر عفونی باشد داروهای ضدالتهاب نیاز هستند.  [ 1394-02-10 20:24:03 ]
سوال : با سلام. دکتر من پسر 22 ساله ام چند روز پیش با زنی رابطه جنسی پرخطر داشتم.که از سلامتی طرف مقابل مطمئن نیستم و احتمال اینکه سالم نباشه بیشتر از سالم بودنشه.از کاندوم هم استفاده کردم.یک مرطبه هم تو کل عمرم این اشتباه رو مرتکب شدم .یه استرس خییلی زیاد دارم که نکنه ایدز گرفته باشم.چیکار کنم ؟یعنی ممکنه ایدز گرفته باشم؟با یک مرطبه در کل زندگم؟احتمال سالم بودم بیشتره یا نبودنم؟خواهش میکنم جواب بدین .خیلی استرس دارم!!
پاسخ : سلام. 6 هفته بعد آزمایش الیزا بدهید.  [ 1394-02-10 20:20:29 ]
سوال : سلام آقای دکتر سوالم اینه که در بیماریهایی که در اثر ارتباط جنسی منتقل میشه، در صورتی که این ارتباط فقط در حد تماس ترشحات با قسمت خارجی اندام تناسلی باشه، امکان انتقال ویروس وجود داره ؟ با سپاس
پاسخ : سلام. با احتمال کمتر از 3%.  [ 1394-02-10 20:19:31 ]
سوال : سلام من رها هستم یکی از دوستانم رابظه با کاندوم داشته لیکن دوست پسرش کمی رابظه دهانی با واژن داشته که بعد 4هفته انگشت دستش ورم کرد بی دلیل و لکه بینی قاعدگی پیدا کرد عفونت قارچی البته دکتر زنان گفته نامنظمی قاعدگی از استرس زیاد بوده یک آزمایش hiv i,ii هفته سوم و چهارم داده که منفی و یکماه بعد از رابطه یعنی روز سی ام pcr rna دکتر کیوان که آنهم منفی بوده آیا باید آزمایش دیگه ای هم بده خیلی افسرده و مضطرب به نحوی که دائم تو فکره و عرق می ریزه بی اشتها شده دردهای مفصلی پیدا کرده .لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ : سلام. 2 ماه بعد هم الیزا بدهد و اگر منفی بود این استرسها را که ناشی از فرهنگهای غلط آموزشی ماست فراموش کند.  [ 1394-02-10 20:18:54 ]
سوال : سلام و عرض ادب خدمت آقاي دكتر ، خسته نباشيد من نزديك به يك ماه پيش رابطه بدون كاندوم جنسي داشتم با شخصي كه كاملا روي اون شناخت دارم(واژن) ،قبل و بعد از اون هم هيچ رابطه جنسي نداشتم ، بعد از اين مدت دچار نگراني هاي بسياري در خصوص hiv شدم ، رابطه جنسي من به دلايلي كامل پيش نرفت و من ارضا نشدم و دخول ٢ يا ٣ بار بود كه البته به صورت كامل وارد نشد. دو روز پيش من احساس كمي گلو درد داشتم ك وقتي علائم رو خوندم فهميدم يكي از نشانه هاست و من غير از اين هيچ نشانه اي نداشتم و البته لازم به ذكر است كه شب قبلش بنده به محض خروج از حمام و با موي نسبتا خيس زير باد مستقيم كولر نشستم. ممنون ميشم راهنماييم كنيد
پاسخ : سلام. 6 هفته بعد یک آزمایش الیزا برای این بیماری بدهید.  [ 1394-02-10 20:16:27 ]
سوال : با سلام و احترام من پسری 29 ساله هستم. زائده هایی در ناحیه تناسلی دارم. یکی از آنها نزدیک 3 سال هیت که وجود داره، سه تا کنار هم به قطر 2 میلی متر که نزدیک یک سال هست ایجاد شده. و یکی در بدنه سمت راست و یکی در بدنه سمت چپ که به تازگی ایجاد شده و به همین دلیل بررسی کردم و به زگیل تناسلی مشکوک هستم. دوتا سوال دارم : اول اینکه احتمال وجود زگیل در مجرای ادراری چقدر می باشد و آیا احتمالش رو می شه ضعیف در نظر گرفت و یا قوی؟ دوم اینکه ممکنه زگیل تناسلی نباشه و از زگیاهای نواحی مسطح آلوده شده باشه؟ چود روی ساعد دست چپم زگیل داشتم که خود به خود رفت. با تشکر فراوان
پاسخ : سلام. شما باید با یک متخصص پوست مشاوره کنید تا زوائد را ببیند. در صورت شک به زگیل، خود متخصص پوست آنها را با روش کرایو درمان خواهد کرد. تا قبل از زیادتر شون ضایعات به درمان اقدام کنید.  [ 1394-01-15 12:53:36 ]
سوال : سلام متاسفانه چند روزه پیش در خارج از کشور با خانمی رابطه برقرار کردم که اون خانم در دسته افراد در معرض ابتلا هستند (به قول معروف یک زن خیابانی).تاحالا هیچ رابطه ای نداشتم و فقط همین یکبار بود و البته از کاندوم هم استفاده کردم اما نمی دونم کاندوم لاتکس بود یا نه.ولی الان به شدت ترس از ابتلا دارم.خواستم بدونم با توجه به این که فقط یکبار در کل عمرم این کار انجام شده و استمرار نداشته و با توجه به اینکه از کاندوم استفاده شده خطر ابتلا به بیماری چقدر است؟ شما امار و ارقامی که در لینک زیر ذکر شده اند را تایید می کنید؟ http://www.iranhiv.com/%3Fpage_id%3D1351
پاسخ : سلام. بدون استفاده از کاندوم احتمال ابتلای مرد از زن 5% و با کاندوم کمتر از 1% است. بهر حال اگر ناراحتی خاطر دارید 2 ماه بعد از آن تاریخ یک آزمایش الیزا انجام دهید.  [ 1394-01-15 12:50:14 ]
سوال : سلام آقای دکتر من هشت ماه پیش رفتار پر خطر داشتم ایا میشه با انجام ازمایش فهمید که من به ویروس hiv مبتلا هستم یا نه اگر مبتلا بودم قابل درمان هست یا نه ممنون.
پاسخ : سلام. شما فردا یک آزمایش الیزا انجام بدهید.  [ 1394-01-09 19:31:42 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید.. دکتر جان بنده تو امارات زندگی میکنم و چند روز پیش رفتم یه کلاس ماساج در حین اینکه خانم داشت ماساجم میداد با دست اون خانم به ارضا رسیدم فقط همین البته به مدت یک دقیقه هم بیشتر نبود. الان استرس زیاد دارم دکتر جان. نظر شما در این مورد چیه اخه میتونه از این طریق به من ویروس ایدز انتقال بده.. ممنون میشم جواب مو بدید
پاسخ : سلام. خیر از این طریق احتمال انتقال ویروس نزدیک صفر است.  [ 1394-01-09 19:30:52 ]
سوال : آقای دکتر من دیروز برای اولین بار رابطه خطرناک داشتم و مدت زمان ان کوتاه بود به قدری که می شود گفت یک رابطه کامل نبود من از سلامتی طرف مقابل خبری ندارم می خواستم بدانم احتمال مریضی های خطرناک مثل هیپاتیت یا ایدز هست؟ با توجه به زمان کوتاه و فقط یکبار احتمال مریضی چقدر می باشد؟ آیا واقعا لازم به آزمایش می باشد؟ لطفا کمک کنید خیلی استرس دارم
پاسخ : احتمال انتقال ویروس ایدز از زنی که مبتلا است به یک مرد طی هر بار تماس جنسی 5% است. بهتر است دو ماه دیگر یک آزمایش الیزا بدهید.  [ 1394-01-07 20:33:56 ]
سوال : با سلام من هفت روز پیش واسه کوتاه کردن موم به آرایشگاه رفتم و وقتی که موهای پشت گردنم رو میزد پشت گردنم رو برید البته دیدم که تیغ رو عوض کرده بود(تیغ نو گذاشت) ولی دسته تیغ همگانی بود و رو میزش بود. همش نگرانم که نکنه مشکل ایدز برام پیش بیاد چون نزدیکای عیده پشت هم داره مو کوتاه میکنه و آرایشگاه سرش شلوغه به نظرتون ممکنه مشکل پیش بیادش؟ ندیدم دسته تیغو از الکل برداره رو میزش بودش احتمالا دسته تیغو قبل من هم استفاده کرده به نظر شما چقدر احتمالش هست؟
پاسخ : سلام. نگران نباشید.  [ 1394-01-07 20:31:00 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences