پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام آقای دكتر خسته نباشید وقتی در حمام خود را اصلاح ميكنم با تیغ یك بریدگی خیلی سطحی در پوستم بوجود اومد آیا احتمال hivوجود دارد؟؟؟اگر كسی در اول بیماری ایدز بفهمد آیا امكان درمان كامل هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ : سلام. خیر این ویروس در محیطی غیر زنده مانند حمام وجود ندارد. درمانی هم برای آن پیدا نشده.  [ 1393-04-22 13:32:35 ]
سوال : با سلام آیا امکان درمان تالاسمی مینور وجود دارد؟ حداقل تا حدی بتوان بدون مشکل با یک فرد مینوری دیگر ازدواج کرد. باتشکر
پاسخ : سلام. خیر در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد.  [ 1393-04-22 13:30:49 ]
سوال : سلام دکتر.من دختری23ساله هستم حدود4 ماهه متوجه شدم ددچارزیگیل تناسلی شدم.هیچ رابطه ی جنسی نداشتم.امکان مراجعه به پزشک و ندارم فعلا.میتونم توخونه از محلول پدوفیلین خودم استفاده کنم؟
پاسخ : سلام. اصطلاح زگیل تناسلی یعنی ابتلا به ویروس HPV که معمولا آمیزشی است. پس اگر با کسی تماس نداشته اید اولا این اصطلاح را بکار نبرید ثانیا به متخصص پوست مراجعه کنید تا با تمونه برداری هم نوع ضایعه مشخص شود و هم با درمان جای آن باقی نماند.  [ 1393-04-22 13:28:41 ]
سوال : سلام خسته نباشی.من بعد ۷ ماه یک آزمایش ایدز دارم به روش clia منفی بود..ج non Reactev آیا اعتماد کنم..یا باز هم آزمایش بدم..بعد 8 ماه دیگه.تا دلم درست بشه.ممنون
پاسخ : سلام. خیر آزمایش مجدد نیاز نیست.  [ 1393-04-22 13:25:07 ]
سوال : با سلام چندین ماهه که غدد لنفاوی در ناحیه گردن بزرگ شده چه باید انجام داد ممنون
پاسخ : سلام. بزرگی غدد لنفاوی معمولا منشا عفونی و التهابی دارند. با یک متخصص داخلی مشورت کنید.  [ 1393-04-22 13:23:26 ]
سوال : من بار اول با کاندوم با یه خانم رابطه داشتم و بلافاصله بعد از تمام شدن دوباره با کاندوم رابطه داشتم.ترسیدم و فردا بعداز رابطه به متخصص عفونی مراجعه و ازمایش HIVدادم ومنفی بود.25روز بعدازان رابطه HIV1.2(Ab-Agp24 دادم که خدا رو شکر منفی بود.55 روز بعدازرابطه در پایم دونه هایی بیرون امد که متخصص پوست گفت فولیکولیت است و قرص ازیترومایسین250 داد.متخصص عفونی گفت مشکلی ندارد ولی 73 روزبعدازرابطه دوباره HIVAb(1+2 با دستگاه وایدات منفی بود.ایا این قرص درمنفی شدن اثردارد و ایانیازی به ازمایش مجدد هست؟ایا من سالمم؟
پاسخ : خیر این آزمایشات اختصاصی است و دارو در نتیجه تاثیری تدارد.  [ 1393-04-22 13:21:59 ]
سوال : با سلام خدمت شما پسری 28 ساله هستم که تنها و فقط یک بار با یک خانم رابطه واژینال داشتم و و هیچ گونه رابطه جنسی تا الان نداشتم چهل و یک روز بعد از این اتفاق به مرکز مشاوره بیماری های رفتاری مراجعه کردم و از نوک انگشت من نمونه خون گرفتند و در عرض 20 دقیقه جوابشو بهم دادند که منفی بود ولی به من گفتند که باید یک ماه و نیم بعد از این آزمایش دوباره مراجعه کنی میخواستم بدونم چقدر احتمال داره که این جواب منفی کاذب باشه ؟ آیا قابل اطمینان هست ؟
پاسخ : سلام. احتمال منفی کاذب آن آزمایش 35% است. بهتر است پس از 6 هفته با روش الیزا تحت آزمایش قرار بگیرید.  [ 1393-04-05 10:52:37 ]
سوال : سلام و عرض خسته نباشید.دکتر 50 روز پیش سرنگی در پارک در دستم فرو رفت که روز 14 ازمایش p24 وپس از هفته ششم ازمایش الیزا منفی بودن.ولی به من گفتند بعضی افراد تا 6 ماه چیزی نشون نمیدن.این مطلب چقدرصحت داره؟چون هنوز خیلی نگرانم.....
پاسخ : سلام. بلی برای ایجاد واکنش در بدن گاهی تا 6 ماه نیاز است. بهتراست در این زمان مجددا آزمایشاتتان تگرار شوند. البته الیزا کافی است.  [ 1393-04-05 10:49:16 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید من دو هفته پیش یک رابطه جنسی ولی همراه با کاندوم همچنین لیسیدن ومکیدن سینه هم داشتم استرس زیادی دارم می خواستم ببینم آیا لازم به آزمایش هست؟در ضمن می خواستم بدونم آیا لیسیدن ومکیدن سینه به همراه ارضاء از طریق لاپایی امکان انتقال بیماری ایدز را فراهم می کند یا خیر پیشاپیش ممنون میشم از پاسخگوی سریعتون.
پاسخ : سلام. ویروس ایدز از ویروسهای بسیار حساس است که با خشک شدن در محیط می میرد. پس روی پوست زنده نمی ماند که با تماس منتقل شود. ولی بهر حال منطق حکم میکند که شما تحت آزمایش قرار بگیرید.  [ 1393-04-05 10:47:19 ]
سوال : سلام.من حدود 7 ماه پیش با یک خانمی ی رابطه واژینال محافظت نشده داشتم که نمیدونم بیمار بوده یا نه.6هفته،3ماه و6 ماه بعد از اون قضیه ازمایش دادم که جوابش منفی بود میخواستم ببینم .دیگه جای نگرانی هست یا نه.بعدش من تورم غدد لنفاوی داشتم و تو ازمایشمanti-toxo lggمثبت بوده لطفا راهنماییم کنید
پاسخ : سلام. اگر HIV , Hbs Ag منفی بوده اند جای نگرانی نیست. ولی برای بررسی علت بزرگ شدن غدد لنفاوی به پزشک مراجعه کنید.  [ 1393-04-05 10:44:41 ]
سوال : سلام 19سالمه جواب ازمایش من به این ترتیب است rbc5.83 hb15.9 hct47.8 mcv82.1 mch27.2 mchc33.3 rdw-cv14.3 rdw-sd43.0 wbc9.0 lymph#2.3 mid#0.8 gran#5.9 lymph%25 mid%8.6 gran%66.0 platelet238 mpv10.8 pdw15.7 pct0.257 لطفا بگویید ایا کم خونی دارم یا مشکل دیگری با تشکر
پاسخ : سلام. خیر. نتیجه CBC شما مانند شیر ژیان سالم است. ولی تشخیص همه بیماریهای خونی فقط با این آزمایش نیست. فقط با صراحت می توان گفت که کم خونی ندارید.  [ 1393-03-29 19:52:52 ]
سوال : سلام اقای دکتر. امکانش هست نتیجه ازمایش زیر را تفسیر کنید.(پسری 26 ساله ) WBC=4.56(4-11),,,PLT=184(150-410),,,,,PDW=10.8 (9-17),,,,, MPV=9.8 (9-13),,,, P-LCR=23.2 (13-43),,,,PCT=0.18 (0.17-0.35),,,,NEUT=2.23(2-7),,,,LYMPH=1.81(1-3),,,,MONO=0.35(0.2-1),,,,EO=0.16(0.02-0.5),,,,BASO=0.01(0.02-0.1) من تو اینترنت سرچ کردم و BASO و NEUT واسه سرطلان اومد ترسیدم دکتر.ممنون
پاسخ : سلام. از چه نظر؟. اگر منظور شما تشخیص سرطان خون است باید بگویم که این تشخیص فقط با دیدن سلولهای خونی در زیر میکروسکوپ توسط یک پاتولوژیست قابل بررسی است و بس!!!!!!.  [ 1393-03-29 19:49:48 ]
سوال : باسلام آقای دکتر برای تشخیص هپاتیت b و c چه آزمایشهایی لازم است انجام بدهیم؟
پاسخ : سلام . برای تشخیص هپاتیت بی مزمن Hbs Ag و هپاتیت سی مزمن Hcv Ab آزمایشات معمولی هستند .  [ 1393-03-28 13:25:06 ]
سوال : با عرض سلام. خواهری دارم که 3 سال است ازدواج کرده. در عید باردار شد و سقط گردید. در این مدت کم کاری تیروئیدش بالاتر شد و پرولاکتین در رنج نرمال ولی از زمان های قبلی بالاتر رفته بود .در زمان بارداری که به چند هفته نکشیده بود vdrl او مثبت شد . مجددا آزمایش داده و نتیجه مثبت شد. او 4 آمپول پنی سیلین جی زد .در این مدت بسیار سرما میخورد و آنتی بیوتیکهای بسیار قوی برای چند دوره خورده است. بعد دوباره به دکتر دیگر رفت و برای او آزمایشات تکمیلی نوشت. fta-abs او منفی در آمد ولی الیزا مثبت و روبلا منفی در آمده . آیا او مبتلا به hiv است ؟ vdrl همسر منفی
پاسخ : سلام. ماشاله سئوال شما مانند دیگی از آش است که در آن همه نوع غلات و حبوبات و میوجات و سبزیجات ریخته شده باشند. دیگر وای به حال مزه آن !!!!!. و شنونده تین سئوال!!!.  [ 1393-03-28 13:20:58 ]
سوال : سلام اقای دکترتروخدامنوزودترازنگرانی بیرون بیاریدالان هفته 10بارداری هستم اگه لازمه ازمایش جنین انجام بد
پاسخ : سلام. سئوال ناقص ارسال شده !!!!!.  [ 1393-03-28 13:14:21 ]
سوال : سلام و درود بر خدمت اقای دکتر>من ازمایش دادم وجواب RBC من بیشتر است 5.83است ودکترمتخصص داخلی قرص مولتی ویتامین و فرووس سولفات نوشته ایا من این داروها را مصرف کنم یا خیر؟ایا ممکن است مشکل از جای دیگرباشد؟ باتشکر
پاسخ : سلام. باید از کل CBC اطلاع داشته باشیم تا بتوان صحبت کرد.  [ 1393-03-28 13:10:31 ]
سوال : سلام. با پسری بمدت 8ماه دوست بودم که بهم گفت هپاتیت بی داره.در طول این مدت فقط دست همدیگرئ گرفتیم.میترسم از طریق عرق بدن به هپاتیت مبتلا شده باشم.10روز پیش آزمایش دادم که خداروشکر منفی بود.ولی چند ردزه دل پیچه دارم.امکان ابتلا هست؟دوابره آزمایش بدم؟ممنون میشم جواب بدید.
پاسخ : سلام. اگر 6 هفته بعد از آخرین تماستان آزمایش منفی بوده جای نگرانی نیست.  [ 1393-03-28 13:08:43 ]
سوال : با سلام خدمت اقای دکتر شریعت ممنون میشم مینور بودن ازمایش خون بنده رو بررسی کنین w.b.c L3.7,R.B.C 5.12,HGB 16.7,HCT 46.0.M.C.V 89.8, M.C.H 32.6,M.C.H.C H36.3,PLATELETS 177,RDW 12.4
پاسخ : سلام. خیر تالاسمی مینور نیست.  [ 1393-03-28 13:06:46 ]
سوال : باسلام وخسته نباشیدخدمت شما-ن مینورهستم وازمای خون شوهرم wbc:5-rbc:5.57-hb:14.8-hct:45-mcV:80.8-mch:26.6-mcHc:32.9-hba:97.4-hba2:2.6-ایا شوهرم تالاسمی داردوایابرای بارداری ازمایش جنین لازم است ?
پاسخ : سلام. این نتیجه با تالاسمی مینور سازگاری ندارد.  [ 1393-03-28 13:06:01 ]
سوال : سلام. جناب دکتر من برای ازدواج آزمایش دادم خواستم بدونم من یا همسرم تالاسمی داریم یا نه؟ جواب آزمایش من: wbc:4.93 rbc:5.61 hemoglobin:14.3 hct: 42.5 mcv:75.8 mch:25.5 mchc:33.6 rdw: 14.1 platelets:268 pdw: 11 mpv: 9.8 جواب آزمایش همسرم: wbc:5.29 rbc:5.41 .hemoglobin:14.0 hct: 42.7 mcv:78.9 mch:25.9 mchc:32.8 rdw: 13.6 platelets:286 pdw: 12.4 mpv: 10.8
پاسخ : سلام. هیچیک از این موارد با تالاسمی همخوانی زیلدی ندارد.  [ 1393-03-28 13:03:58 ]
سوال : سلام آقای دکتر.من 26 سالمه.حدود 10سال پیش با پسری که الان هم میشناسمش تو آب سکس داشتم ولی نمیدونم دخول اتفاق افتاد یا نه.از طرفی موقع ثبت نام دانشگاه بصورت اجباری از ما تست اعتیاد و ایدز گرفتند که جوابشو نگرفتم و علامتی هم ندارم.میخواستم بدونم امکان ایدز در من وجود داره؟
پاسخ : سلام. مجددا آزمایش بدهید.  [ 1393-03-28 13:02:01 ]
سوال : با سلام و سپاس از پاسخ شما آقای دکتر من سوزش داشتم و روی واژنم یه جوش کوچکی درآمده بود . پیش متخصص زنان رفتم و معاینه شدم و موضوع رو بهشون گفتم که رابطه پرخطری داشتم و از بابت ایدز نگرانم گفتن معاینه دقیق انجام دادن و علایم ایدز وجود ندارد . پاپ اسمیر نوشتن و با اصرار من آزمایش اچ آی وی . در آزمایشگاهی نمونه برداری و آزمایش رو دادم که اچ آی وی منفی بود ولی در نمونه عفونت قارچی نشون داد دکترگفت عفونت حادی نیس و همه میتونن بگیرن و گفتم نیازی هست اچ آی وی تکرار شود گفتن نه بی خود وسواس گرفتین. آیا این آزمایش که بعد از سه ماه از اولین رابطه و 1.5 ماه بعد از دومین رابطه انجام شد درسته کافیه یا نه ؟
پاسخ : سلام. بلی کافیست.  [ 1393-03-28 12:59:10 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر من اسفند ماه با آقایی رابطه جنسی واژینال بدون کاندوم داشتم اما تخلیه اسپرم داخل واژن انجام نشد و همچنین آخر فروردین با فرد دیگری همین رابطه تکرار شد . بدلیل نگرانی بیش از حد به مرکز مشاوره ایدز مراجعه و آزمایش از انگشت بنده انجام شد که منفی بود ولی گفتند تا 6 ماه جواب قطعی نیس و مهر باید تکرار شود اما من به حدی استرس دارم که زندگی کردن برایم مشکل شده و افسردگی شدیدی گرفتم. تو رو خدا راهی هست که زودتر به جواب برسم. آیا من مبتلا شده ام به اچ آی وی یا نه؟ کمکم کنید
پاسخ : PCR انجام دهید.  [ 1393-03-20 02:40:51 ]
سوال : آقای دکتر من آزمایشم رو 26روز بعد از آخرین رابطه ام دادم که جوابش منفی بود و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه این آزمایش که در مرکز مشاوره ایدز انجام شد چه نوع آزمایش است و معتبره یا آزمایشات دیگه ای باید انجام بشه. ممنون
پاسخ : آزمایش را دو ماه بعد از رابطه تکرار کنید و اگر منفی بود بیماری وجود ندارد.  [ 1393-03-20 02:39:47 ]
سوال : با سلام ازمایش hbsag دادم نتیجه >200 شد این یعنی چی ؟ خیلی نگرانم هاشور خورده این مورد در جواب ازمایش
پاسخ : سلام. شما به یک متخصص بیماریهای عفونی یا یک متخصص داخلی مراجعه کنید.  [ 1393-03-20 02:38:31 ]
  انتخاب صفحه


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
گزارش مواردی از اتوپسی (کالبد شکافی ) جنین و نوزاد
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences