پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و احترام من پسری 29 ساله هستم. زائده هایی در ناحیه تناسلی دارم. یکی از آنها نزدیک 3 سال هیت که وجود داره، سه تا کنار هم به قطر 2 میلی متر که نزدیک یک سال هست ایجاد شده. و یکی در بدنه سمت راست و یکی در بدنه سمت چپ که به تازگی ایجاد شده و به همین دلیل بررسی کردم و به زگیل تناسلی مشکوک هستم. دوتا سوال دارم : اول اینکه احتمال وجود زگیل در مجرای ادراری چقدر می باشد و آیا احتمالش رو می شه ضعیف در نظر گرفت و یا قوی؟ دوم اینکه ممکنه زگیل تناسلی نباشه و از زگیاهای نواحی مسطح آلوده شده باشه؟ چود روی ساعد دست چپم زگیل داشتم که خود به خود رفت. با تشکر فراوان
پاسخ : سلام. شما باید با یک متخصص پوست مشاوره کنید تا زوائد را ببیند. در صورت شک به زگیل، خود متخصص پوست آنها را با روش کرایو درمان خواهد کرد. تا قبل از زیادتر شون ضایعات به درمان اقدام کنید.  [ 1394-01-15 12:53:36 ]
سوال : سلام متاسفانه چند روزه پیش در خارج از کشور با خانمی رابطه برقرار کردم که اون خانم در دسته افراد در معرض ابتلا هستند (به قول معروف یک زن خیابانی).تاحالا هیچ رابطه ای نداشتم و فقط همین یکبار بود و البته از کاندوم هم استفاده کردم اما نمی دونم کاندوم لاتکس بود یا نه.ولی الان به شدت ترس از ابتلا دارم.خواستم بدونم با توجه به این که فقط یکبار در کل عمرم این کار انجام شده و استمرار نداشته و با توجه به اینکه از کاندوم استفاده شده خطر ابتلا به بیماری چقدر است؟ شما امار و ارقامی که در لینک زیر ذکر شده اند را تایید می کنید؟ http://www.iranhiv.com/%3Fpage_id%3D1351
پاسخ : سلام. بدون استفاده از کاندوم احتمال ابتلای مرد از زن 5% و با کاندوم کمتر از 1% است. بهر حال اگر ناراحتی خاطر دارید 2 ماه بعد از آن تاریخ یک آزمایش الیزا انجام دهید.  [ 1394-01-15 12:50:14 ]
سوال : سلام آقای دکتر من هشت ماه پیش رفتار پر خطر داشتم ایا میشه با انجام ازمایش فهمید که من به ویروس hiv مبتلا هستم یا نه اگر مبتلا بودم قابل درمان هست یا نه ممنون.
پاسخ : سلام. شما فردا یک آزمایش الیزا انجام بدهید.  [ 1394-01-09 19:31:42 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید.. دکتر جان بنده تو امارات زندگی میکنم و چند روز پیش رفتم یه کلاس ماساج در حین اینکه خانم داشت ماساجم میداد با دست اون خانم به ارضا رسیدم فقط همین البته به مدت یک دقیقه هم بیشتر نبود. الان استرس زیاد دارم دکتر جان. نظر شما در این مورد چیه اخه میتونه از این طریق به من ویروس ایدز انتقال بده.. ممنون میشم جواب مو بدید
پاسخ : سلام. خیر از این طریق احتمال انتقال ویروس نزدیک صفر است.  [ 1394-01-09 19:30:52 ]
سوال : آقای دکتر من دیروز برای اولین بار رابطه خطرناک داشتم و مدت زمان ان کوتاه بود به قدری که می شود گفت یک رابطه کامل نبود من از سلامتی طرف مقابل خبری ندارم می خواستم بدانم احتمال مریضی های خطرناک مثل هیپاتیت یا ایدز هست؟ با توجه به زمان کوتاه و فقط یکبار احتمال مریضی چقدر می باشد؟ آیا واقعا لازم به آزمایش می باشد؟ لطفا کمک کنید خیلی استرس دارم
پاسخ : احتمال انتقال ویروس ایدز از زنی که مبتلا است به یک مرد طی هر بار تماس جنسی 5% است. بهتر است دو ماه دیگر یک آزمایش الیزا بدهید.  [ 1394-01-07 20:33:56 ]
سوال : با سلام من هفت روز پیش واسه کوتاه کردن موم به آرایشگاه رفتم و وقتی که موهای پشت گردنم رو میزد پشت گردنم رو برید البته دیدم که تیغ رو عوض کرده بود(تیغ نو گذاشت) ولی دسته تیغ همگانی بود و رو میزش بود. همش نگرانم که نکنه مشکل ایدز برام پیش بیاد چون نزدیکای عیده پشت هم داره مو کوتاه میکنه و آرایشگاه سرش شلوغه به نظرتون ممکنه مشکل پیش بیادش؟ ندیدم دسته تیغو از الکل برداره رو میزش بودش احتمالا دسته تیغو قبل من هم استفاده کرده به نظر شما چقدر احتمالش هست؟
پاسخ : سلام. نگران نباشید.  [ 1394-01-07 20:31:00 ]
سوال : با سلام.استاد احتمال از بین رفتن ویروس زیر نور و آفتاب بیشتر است یا در محیط بسته و تاریک؟با تشکر
پاسخ : سلام. نور خورشید برخی از ویروسها را از بین می برد مثل ویروس ایدز یا هپاتیت بی. ولی ویروسهایی نظیر هپاتیت آ در برابر نور خورشید هم مقاومند.  [ 1394-01-07 20:28:46 ]
سوال : با سلام من درحال حاظر 19 سالمه و وقتی که 11 سالم بود بهم تجاوز شد بعد از ان نشانه ای نداشتم و طی این این ده سال هم نشانه ای نداشتم اما چون استرس داشتم رفتم مرکز مشاوره والفجر رپید تست دادم که خدا رو شکر منفی شد اما شنیدم که دقت این تست ها پایین هست و رفتم مرکز مشاوره وابسه به دانشگاه شهید بهشتی تست الایزا ترکیبی دادم که منفی شد اما باز هم نگرانی خطای ازمایشگاه رو دارم من چطور میتونم این خطا به صفر برسونم و 100% مطمئن بشم که سالمم؟ ایا وسواس الکی دارم؟ من هیچ نشانه ای هم از مرحله ی ایدز ندارم ازمایش خون هم دادم و فقط یکم غلطت خون دارم .سال خوبی رو براتون ارزومندم
پاسخ : سلام. خطای آزمایش الیزا کمتر از 5% است که قابل چشم پوشی است. پس نگرانی و وسواس را کنار بگذارید.  [ 1394-01-07 20:21:14 ]
سوال : سلام خسته نباشید من تازه فهمیدم همسرم اچ ای وی مثبته دوبار الیزا دادم منفیه دوهفته بعده اخرین تماس جنسی با جلوگیری به روش طبیعی پی سی ار درازمایشگاه کیوان دادم منفی بود حالا چند درصد احتمال منفی بودن هست ومن بچه شیرخوار دارم میتونم بهش شیر بدم یا نه
پاسخ : سلام. شما همیشه باید از کاندوم استفاده کنید. مراجعه به مراکز بهداشتی برای دریافت راهنمایی به شما و همسرتان نیز پیشنهاد می شود.  [ 1394-01-07 20:18:54 ]
سوال : با سلام اقای دکتر ادامه سوالم من یماه قبل از اخرین رابطه محافظت نشده ام ازمایش دادم منفی بود اما همانطور که گفتم بعدش یه رابطه کوتاه بدون محافظت نشده داشتم که مقعد طرف مقابلم خونی شده بود ده روز پس از این رابطه طرف مقابلمم ازمایش داد منفی بود همچنین گفتم طرفم قبلا هیچگونه سکسی نداشته..من یکم نگرانم?نگرانی دیگه ای وجود داره? ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
پاسخ : سلام. 2 ماه بعد از آن رابطه آزمایش الیزا بدهید.  [ 1394-01-07 20:16:13 ]
سوال : سلام من در هشتاد روز پیش رابطه پر خطر داشتم (کسی رو سوار ماشین کردم و برای من ساک زد بدون کاندم ولی حتی ازش لبم نگرفتم و الت منم ب هیچ عنوان زخم نشد)بعده 42روز آزمایش الیزا دادم منفی بودو دوباره بعد از 80 روز بازم ازمایش الیزا دادم یعنی دیروز بازم منفی بود خدا رو شکر( ازمایش بعدیم دقیق تر بود گفتن از الیزا دقیق تره ولی اسمشو یادم نیست) اقای دکتر خاستم ببینم بازم جای نگرانی هست لطفا راهنمایی کنید استرس زیادی دارم
پاسخ : سلام. خیر جای نگرانی وجود ندارد.  [ 1394-01-07 20:14:33 ]
سوال : سلام اقای دکتر من پسری 25 ساله هستم آزمایش خون برای ازدواج دادم ولی بهم گفتن دوباره باید ازمایش بدی من خودم به یک آزمایشگاه معتبر رفتم وآزمایش دادم و این نتایج ازمایش منه لطفا راهنمایی کنید که ایا برای ازدواج با کسی که تالاسمی مینور دارد مشکلی هست: wbc:7430 ,r.b.c: 6.52 ,hemoglobin:18.7 ,hematocrit:52.4 ,m.c.v :80.3 ,mch :28.7 ,mchc :35.7 ,neutrophils: 55.1% ,eosinophil :3.9% ,basophil:0.2% ,monocyte :8.6% ,lymphosytes :32.2% ,platelets:174 ,rdw-cv:11.5% ,pt(inr):1.2 ,pt-patient :13.6 ,ptt-patient :31 ,pt-control :12
پاسخ : سلام. خیر با این نتایج مشکلی وجود نخواهد داشت.  [ 1394-01-07 20:13:18 ]
سوال : سلام-من صبح که از خواب بیدار میشم و بعد که صورتم میشورم بعد چند دقیقه صورتم شوره میگیره چرا و راهی برای از بین بردن این شوره ها وجود داره
پاسخ : سلام. پوسته ریزی علل مختلفی دارد. اگر شوره باشد با صابون ضد شوره بر طرف خواهد شد. بهتر است با یک متخصص پوست مشورت کنید.  [ 1394-01-07 20:12:10 ]
سوال : با سلام و پوزش از مزاحمت های مکرر.استاد آیا باد و هوا میتوانند باعث انتقال وسروس زگیل شوند؟
پاسخ : سلام. خیر . این ویروس از طریق مالش دو پوست یا دو مخاط منتقل می شود.  [ 1394-01-07 20:09:01 ]
سوال : باسلام .همسرم باردارمی باشد(16هفته و2روز)،بعدازسونو ntهفته12مشخص شدntبالامی باشدحدود9mm.دوهفته بعدآزمایش خون وسونومجددرفتیم آزمایش هیچ مشکلی رانشان نداد،ولی سونو ( اومفالوسل وکیست پشت جمجمه )رانشان میدهدکه توصیه به سقط جنین کردندو پزشکی قانونی مارابه سه متخصص اطفال معرفی کردندکه آنهاتوصیه به سقط کردندباهمه این اوصاف من وهمسرم نمیتوانیم تصمیم درستی بگیریم برای همین تصمیم به مشورت باشماراگرفتیم :1-نظرشماراجویاشوم ؟2-باارسال جنین آیا علت این اتفاق پس ازبررسی مشخص خواهدشدیانه ؟3-آیاباکورتاژنمونه سالمتری برای ارسال به دست می آیدیا سقط بادارو؟4-شرایط ارسال نمونه وهزینه آسیب شناسی چقدرمیباشد؟
پاسخ : سلام. اگر متخصصین متعدد نظر به سقط القایی دارند بهتر است انجام شود. بلی ما در آزمایشگاهمان علت را کشف خواهیم کرد. جنین باید بصورت کامل و بدون نقص خارج شود (توسط القا با دارو ). جسد را باید در محلول فرمالین رقیق شده ( با دانسیته 1009) قرار دهند و به آزمایشگاه ما ارسال کنند. هزینه بررسی 420/000 تومان می باشد. گزارش طی 3 هفته آماده خواهد شد.  [ 1394-01-07 20:06:36 ]
سوال : با سلام و احترام خدمت آقای دکتر بی زحمت بفرمایید که آیا تزریق آمپول دپومدرول که کورتونی هست آیا در نتایج آزمایش الیزا و پی سی آر اچ ای وی تاثیر دارد یا نه؟ اگر تاثیر دارد چه مدت بعد دوباره آزمایش باید تکرار شود؟ با تشکر
پاسخ : سلام. خیر تاثیری ندارد.  [ 1394-01-07 19:59:35 ]
سوال : باسلام ببخشيد من تا به حال با كسي نزديكي و خودارضايي نكردم اما٢بار با الت مردانه تماس دهاني داشتم.از سالم بودن فرد مقابل اطمينان ندارم ولي خودم نه زخم داشتم نه خونريزي ايا به ايدز مبتلا شده ام
پاسخ : سلام. گرچه احتمال ناچیز است ولی برای اطمینان خاطر یک آزمایش الیزا هم بدهید.  [ 1394-01-07 19:58:29 ]
سوال : با سلام خدمت شما دكتر عزيز ببخشيد من بعد از اخرين رفتار پر خطر در ازمايشگاه شهرستان بعد از ٣ماه و ١٣ ماه و١٤ ماه تست به روش hiv-ab دادم كه منفى بود و بعد از ١٤ماه و ١٠ روز تو تهران ازمايشگاه كيوان تست به روش hiv-ab دادم كه خدا را شكر منفى بود و اخرين بار بعد از ١٥ ماه تو ازمايشگاه كيوان به روشهاى rna-pcr و p24 و hiv-ab دادم كه خدا را شكر منفى بود ايا لازمه تست ديگرى بدم يا كافيه ؟؟؟ و چند درصد ميتونم مطمن باشم ؟؟خواهشا جواب بديد ؟؟
پاسخ : سلام. خیر . وسواس را کنار بگذارید.  [ 1394-01-07 19:55:57 ]
سوال : با سلام . من 25 سالمه و نامزدی دارم که Hbs Ag مثبت داره به طور مادر زاد. من واکسن سه مرحله ای هپاتیت رو در نوزادی زدم ، میخوام بدونم که آلوده شدن منو تهدید میکنه یانه ؟ و باید دوباره واکسینه بشم ؟
پاسخ : سلام. شما باید مرتب آزمایش HbsAb بدهید. هر گاه مقدار آن کم شد واکسن یاد آور بزنید.  [ 1393-12-17 20:51:17 ]
سوال : اقای دکتر اگر کسی واکسن سه گانه هپاتیتو زوه باشه در برابر مبتلا شدن ب هپاتیت در امانه؟
پاسخ : تا سه سال بله. پس از آن واکسن یادآور نیاز است.  [ 1393-12-17 20:49:20 ]
سوال : خسته نباشید جواب ازمایش پدرم به شرح زیر است میخواستم بدونم نسبت به هپاتیت بی ایمن هستن یا خیر؟ HBS-AG=NEGATIVE ANTI-HBS=POSTIVE ANTI-HBC=POSTIVE
پاسخ : بلی ایمن هستند.  [ 1393-12-17 20:48:09 ]
سوال : با سلام اقای دکتر من با دختری خانومی رابطه مقعدی داشتم در اخرین رابطه خود ایشون گفتن خون خیلی کمی از مقعدشون اومده درضمن زمان رابطمون خیلی کوتاه بود و من خونی روی التم مشاهده نکردم البته قبلا هم چند بار دیگر رابطه داشتیم میخواستم ببینم امکان انتقال ویروس اچ ای وی چقدره?این خانوم هیچگونه سکسی قبلا نداشته امکانش هست ایشون جور دیگری مبتلا شده باشه?ممنون میشم منو راهنمایی کنین
پاسخ : سلام. این احتمال نزدیک صفر درصد است.  [ 1393-12-17 20:47:19 ]
سوال : سلام آقای دکتر ازمایش بنده به شرح زیر است خواهشمندم در رابطه با تالاسمی مینور نظرتون رو بفرمایید . RBC 6.70 MCV 72.09 MCH 24.03 MCHC 33.33 RDW(cv) 13.6 WBC 7.3 PLT 294 HBA 96.5 HBF 0.5 HBA2 3.0
پاسخ : سلام. نتیجه الکتروفورز شما با بتاتالاسمی مینور سازگاری ندارد.  [ 1393-12-17 20:45:47 ]
سوال : با سلام و خسته نباشيد خدمت آقاي دكتر در مقاله اي خوندم كه هپاتيت ب ممكن است دوباره عود كند اين به معناي چيست؟يعني كسي آزمايش hbs.ag داده و منفي بوده ممكن است مثبت شود؟
پاسخ : سلام. اگر آنتی ژن منفی باشد احتمال گرفتن بیماری هست ولی اگر Hbs Ab مثبت باشد مصونیت وجود دارد.  [ 1393-12-17 20:40:01 ]
سوال : سلام آقای دکتر من 31 شهریور یک رابطه پر خطر داشتم که از کاندوم استفاده کردم.در کنار اون متاسفانه رابطه دهانی با واژن اون خانم داشتم و ایشون هم رابطه دهانی با آلت من.تا 4 بهمن ماه هیچ مشکلی نداشتم و چهارم بهمن سرماخوردگی گرفتم(البته در آبان ماه واکسن آنفولانزای فرانسوی تزریق کرده بودم)
پاسخ : سلام. برای رفع نگرانیتان یک ازمایش الیزا بدهید.  [ 1393-12-17 20:38:01 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences