پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و احترام من خانمم یک ماه پیش عمل آپاندیس انجام داده و در جواب پاتولوژی این توضیحات را نوشته اند. می خواستم از خدمت شما بپرسم که این موارد یعنی چی ؟ آیا با توجه به این جواب مشکل خاصی هست یا نه؟ GROSS DESCRIPTION: The specimen received in formalin labelled as appendix and consists of an appendix with periappendiceal fat measuring 9.5 ern. in lenght and 1.5 ern. in greatest diameter. The external surface is congested. The lumen is patent. Representative sections submitted in 1 block. DIAGNOSIS: Acute appendicitis with moderate eosinophilic infiltrate
پاسخ : سلام. نتیجه مطابق یک آپاندیسیت عفونی حاد بوده که با جراحی درمان شده است.  [ 1393-08-24 21:03:18 ]
سوال : سلام خسته نباشید. اقای دکتر من مشکوک به ویروسhivبودم که در موردش سوال کردم. من بعد از یک هفته رابطه بدون حفاظ حالم بد شد حالت تهوع و درد بدن بی اشتهایی و سوزش ادرار داشتم و چند جوش روی الت تناسلی. که قرار شد سه ماه بعد دوباره تست hiv بدم. اما بعد از. 10 روز ازمایش ادرار دادم که پزشک گفت ادرارم عفونت داره . میخواستم بدونم که ایا ویروس hiv دارم یا از کلیه هام بوده. ایا از رابطه دچار عفونت شدم. چه ازمایشی انجام بدم؟ به پزشک جریان رو گفتم اما گفت نمیتونه ویروس اچ ای وی باشه نگران نباش؟ شما راهنماییم کنین؟ ایا من میتونم با همسرم رابطه داشته باشم؟ یا بچه دار بشیم؟
پاسخ : سلام. شما 6 هفته بعد آزمایش الیزا بدهید و اگر منفی بود ایدز را مردود بدانید.  [ 1393-08-24 21:01:31 ]
سوال : با سلام مجدد خدمت دکتر گرامی از پاسخگویی سریع شما ممنونم! من سوالی در مورداحتمال تولد نوزاد ماژور از پدر و مادر مینور پرسیدم که شما گفتید باید با دید آماری به این موضوع نگاه کنم! اشتباه من این بود که تصور میکردم برای یک زوج با چنین شرایطی حتی در بارداری های بعدی فقط یک جواب وجود داره.یا همیشه ماژور یا همیشه سالم یا همیشه مینور. یعنی امکان داره در بارداری های بعدی پدر و مادر مینور فرزند سالم متولد بشه درسته؟
پاسخ : سلام. بلی . نتیجه هر زایمان در احتمال سایر حاملگیها تاثیری ندارد . همانگونه که نتیجه هر بار شش آمدن در یک تاس در نتایج تاس انداختنهای دیگر تاثیری نمی گذارد.  [ 1393-08-24 20:55:14 ]
سوال : با سلام.آقای دکتر با حرفهای شما که استرس من بیشتر شد یعنی با دست دادن در حد 2 ثانیه که البته دست من زخم بوده ولی دست طرف مقابلو نمیدونم احتمال ایدز و هپاتیت 2 درصده...یعنی خطر اینکار از ارتباط جنسی زن به مرد فقط 3 درصد کمتره!؟مگه نمیگن باید خون رو زخم بپاشه؟آقای دکتر من تا دوماه دیگه که گفتید تست بدید که از استرس میمیرم...
پاسخ : سلام. در طب احتمال کمتر اط 5% را برابر صفر تلقی می کنیم!. اما رعایت جوانب احتیاط همیشه الزامی است. مثلا یکی از همکاران ما که کودکی مبتلا به هپاتیت آ را معاینه کرده بود مبتلا به این بیماری شد و یک ماه مرخصی استعلاجی گرفت!.  [ 1393-08-24 20:49:37 ]
سوال : سلام آقای دکتر. بنده 21 ماه پیش با دخترخانمی که 3 سال میشناختم ومطمئن بودم که اصلا رابطه نداشته قبلا رابطه دهانی 2 طرفه داشتم و در آن روز لب من زخم بود، بعد از آن فکر ایدز من را درگیر کرد. 3 هفته بعد با خود آن خانم در مراکز رفتاری تست سریع دادیم منفی بود 2 هفته بعد از آن در شرکت نفت و 5 ماه و 1 هفته بعد در بیمارستان دی تهران آزمایش الایزا دادم همه منفی بودند.کلی CBC و ESRهم دادم همه نرمال بود ولی علایم زیادی داشتم ودارم که پزشکان هیچکدوم به ایدز مشکوک نشدند. نظر شما چیست؟باز هم آزمایش بدهم؟ علایم:2لنف 12و13 میلی متری در گردن،مشکلات گوارشی،تعریق نسبتا زیاد در خواب(5بار در 5ماه)،سرگیجه
پاسخ : سلام. خیر نیازی به آزمایش مجدد نیست. این موضوع را به طور کلی فراموش کنید.  [ 1393-08-24 20:43:38 ]
سوال : سلام وقت به خیر.میکرولیتازیس بیضه کجا تشکیل میشه؟ در داخل لوله های منی ساز تشکیل میشه؟ اگر کسی سرطان بیضه بگیره چه قد زمان میبره تا به سایر نواحی متاستاژ کنه؟
پاسخ : سلام. میکرولیتیاز بیضه در 3% افراد نرمال هم دیده می شود و علامتی برای تشخیص سرطان به طور واضح نیست. طرطان بیضه انواع مختلفی دارد اگر منظور شما سمینوما است اولا با سی تی اسکن و آزمایش خون و بیوپسی قابل تشخیص است و ثانیا حتی اگر متاستاز لنفاوی هم بدهد قابل در مان می باشد.  [ 1393-08-20 22:12:10 ]
سوال : با سلام و تشکر. من ماه گذشته یک رابطه جنسی بدون کاندوم با فردی که البته تن فروش هم نبود ولی ممکنه شرکای جنسی دیگری داشته باشه داشتم. 8 روز بعد از اون یک الیزای ترکیبی در انتقال خون. 18 روز بعد هم RNA-PCR در ازمایشگاه کیوان. 28 روز بعد یک P24 در کیوان. 32 روز بعد یک الیزای ترکیبی در انتقال خون و در هفته ششم هم یک الیزای ترکیبی (AB-AG) در انتقال خون دادم که خداروشکر همه منفی بود. به نظرتون این نتایج امیدوار کننده هست؟ آیا تکرار ازمایش در هفته 8 و 12 لازمه؟
پاسخ : سلام. خیر نیاز به آزمایش دیگری نیست.  [ 1393-08-20 21:56:06 ]
سوال : باعرض سلام وخسته نباشید من چندروزپیش خونه ی یکی ازفامیلامون رفتم ووقتی که داشتم باصابخونه روبوسی میکردم متوجه شدم صورت اون شخص زخمیه(وقتی صورتشواصلاح میکرده باتیغ صورتشوبریده واینم بگم که خیلی ساله که اعتیادداره)این امکان وجودداره که من ایدزبگیرم؟چون صورت اون زخمی بودومن باهاش روبوسی کردم وازاین میترسم ویروس ازصوت اون روی صورت من بره من دستموبه صورتم بزنم وبعددستموبه دهنم بزنم (چون زبونم زخم بوده)ومبتلابشم (اینم بگم که من روصورتم کرم سفیدکننده زده بودم)امکان داره ویروس روی کرم زنده مونده باشه یاامکان داره ایدز بگیرم ؟
پاسخ : سلام. این احتمال نزدیک صفر است ولی دادن آزمایش 2 ماه بعد بی ضرر خواهد بود.  [ 1393-08-20 21:54:57 ]
سوال : با سلام.من با کسی که قبلا معتاد تزریقی بوده دست دادم و با توجه به اینکه دستم زخم بوده میگم شاید دست اونم زخم بوده آیا احتمال ابتلا به ایدز و هپاتیت هست؟
پاسخ : سلام. احتمال کمتر از 2% وجود دارد. می توانید 2 ماه بعد برای آنها آزمایش بدهید.  [ 1393-08-20 21:52:58 ]
سوال : سلام من نزدیک به 2 سال با اقایی دوست بودم و با هم معاشقه داشتیم نه سکس ینی هیچ دخولی نداشتیم فقط بوسه و معاشقه. الان 4 ماهه ارتباطی ندارم باهاشون. 6 ماه بعد رابطه ازمایش hiv دادم منفی بود. تقریبا بخاطر وسواس فکری هر چند ماه یکبار من این ازمایش رو دادم. الایزا و ab (I+II) . و همشونم منفی شد.و اخریشم 5 هفته بعد بود. میخواستم ببینم بازم باید نگران باشم؟ ایشونم مجبور کردم که ازمایش بدن که ازمایش ایشونم منفی بوده. جای نگرانی هس؟ لازمه دوباره ازمایش بدم؟
پاسخ : سلام. جای نگرانی نیست.  [ 1393-08-20 21:51:36 ]
سوال : با سلام اینجانب حدود 7 هفته بعد از رفتار مشکوک در انتقال خون تهران آزمایش hiv دادم. که جواب منفی بود. آیا نیازی به تکرار آزمایش هست ؟ با تشکر
پاسخ : سلام. خیر نیازی نیست.  [ 1393-08-20 21:50:16 ]
سوال : با عرض سلام خدمت دکتر گرامی میخواستم بدونم احتمال تولد نوزاد ماژور از پدر و مادر مینور همیشه 25 درصد هست یا نه؟ یعنی امکان داره نوزاد متولد شده با پدر و مادر مینور حتما ماژور باشه؟ با تشکر از زحمات شما پزشک گرامی
پاسخ : سلام. بله چنین احتمالی هست. با بیوپسی از جفت و مشاوره با مراکز ژنتیک می توان خطر را کاهش داد.  [ 1393-08-20 21:49:37 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر، می خواستم بدونم امکان انتقال بیماریهای ایدز و هپاتیت در آندوسکپی (درمانگاه خصوصی )چقدر است؟ آیا جای نگرانی دارد یا نه؟
پاسخ : سلام. وسایل آندوسکوپی استریل هستند و احتمال کمتر از 1 در 1000 است.  [ 1393-08-20 21:48:13 ]
سوال : با سلام خدمت جناب دکتر. من یک ازمایش خون قبل از ازدواج جهت اطلاع خودم دادم. میخواستم ببینم مشکوک به تالاسمی هستم یا خیر.نتایح به شرح زیر است: WBC= 5.5 RBC= 5.85 HGB= 15.5 HCT= 46.6 MCV= 80 MCH= 26 MCHC= 33 PLATELETS= 300 RDW-CV= 13.2 NEUTROPHILS 51% LYMPHOCYTES 48% EOSINOPHILS 1%
پاسخ : سلام. خیر تالاسمی ندارید.  [ 1393-08-20 21:47:02 ]
سوال : سلام. اگر کسی 6 سال قبل رابطه داشته (محافظت شده و با کاندوم ) و تا حالا مشکلی براش پیش نیومده . آیا ممکن این ویروس را داشته باشه؟ باید آزمایش بده؟
پاسخ : سلام. بله . آزمایش لازم است. موارد بی علامت وجود دارند.  [ 1393-08-20 21:45:57 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر گرامی میخواستم بدونم احتمال تولد نوزاد ماژور،سالم و مینور با پدر و مادر هر دو مینور همیشه همون 25،25 و 50 هست یا خیر. منظور من اینه آیا امکان داره نوزاد متولد شده به طور قطع ماژور باشه؟
پاسخ : سلام. شما باید برداشت دقیق از علم آمار داشته باشید تا متوجه این موضوع بشوید. بله ممکن است نوزادمتولد شده قطعا ماژور باشد . احتمال 25% به این معنی است که اگر مثلا 100 نوزاد با چنین شرایطی متولد شوند نزدیک 25% آنها ماژور، 25% سالم و 50% مینور هستند!. بهر حال روش پیشنهادی برای شما انجام بیوپسی از جفت و بررسی ژنتیکی جنین است. قبل از حاملگی با مراکز ژنتیک مشاوره کنید.  [ 1393-08-20 21:44:59 ]
سوال : سلام من چند روز پیش لیزر مو انجام دادم. چند مو اضافه را با تیغ کاملن نو اصلاح کرد که کمی سطح پوست خراشیدگی و خونریزی داشت. خون را با دستمال تمیز کرد و لیزر را انجام داد ازش که پرسیدم گفت دستگاه را ضدعفونی میکنن به نظرتون امکان اتتقال ایدز وجود داره ممنون
پاسخ : سلام. اگر ضد عفونی کامل باشد جای نگرانی نیست.  [ 1393-08-20 21:35:40 ]
سوال : سلام اقای دکتر. من در خارج از کشور یک رابطه غیر حفاظ با خانومی داشتم. که بیست دقیقه به طول انجامید. بعد از هفت روز اشتها به غذا نداشتم و خیلی بی حال بودم و چند تا جوش ریز در الت تناسلی دیدم. اما اسحال و درد گلو و ... نداشتم. روز هشتم به پزشک مراجعه کردم پزشک گعت نگران نباش و ازمایش دادم که منفی بود . قرار شد سه ماه بعد باز هم ازمایش بدم. لطفا راهنمایی کنید خیلی استرس دارم. ایا علایم ایدزه؟
پاسخ : سلام. همان پیشنهاد پزشکتان کافی است. اگر روی آلت جوش ایجاد شده از نظر ویروس هرپس سیمپلکس هم آزمایش بدهیذ.  [ 1393-08-20 21:34:19 ]
سوال : با سلام.من ناقل هپاتیت b هستم.قصد ازدواج دارم.میخواستم بدونم با وجود این بیماری در صورت تماس جنسی بدون پیشگیری.بچه دار شدن.بوسیدن و خوردن غذا و اب از یک ظرف امکان انتقال هست.البته شنیدم همسر باید واکسینه بشه. و کلا میشه یه زندگی معمولی داشت مثل سایر خانواده ها. اگه میشه یه توضیح کامل بدید.با تشکر
پاسخ : سلام. اگر همسرتان واکسینه شود و حاملگی وی تحت نظارت دقیق متخصص زنان باشد مشکل جدی بروز نخواهد کرد. نوزاد نیز باید واکسینه شود.  [ 1393-08-20 21:30:03 ]
سوال : سلام خسته نباشید...من ۲۴ سالمه و پسر هستم..برای اولین بار رابطه جنسی بدون کاندوم بر قرار کردم..که پس از ۲دقیقه متوجه اشتباهم شدم و از ادامه دادن منصرف شدم..خواستم با در نظر گرفتن بدترین حالت که طرف حاوی بیماری ایدز باشه.. ایا احتمال این هست در همان زمان ۲دقیقه گرفته باشم؟ در بهترین حالت چی؟ مرسی اگه جواب بدید چون واقعا رو زندگیم تاثیر بدی گذاشته
پاسخ : سلام. در هر بار نزدیکی با یک زن حامل بیماری احتمال انتقال آن به مرد 5% است.  [ 1393-08-20 21:28:09 ]
سوال : سلام مجدد ریسک انتقال ویروس ایدز در دندانپزشکی چقدر است و چن درصد احتمال آلودگی وجود دارد آیا تا کنون موردی ثبت شده که در دندانپزشکی کسی مبتلا شده باشد؟؟؟
پاسخ : سلام. دندانپزشکان و بیماران ایشان در معرض انواع بیماریهای عفونی هستند ولی اگر وسایل استریلیزاسیون ایشان و رعایت بهداشتشان بدون نقص باشد جای نگرانی وجود ندارد.  [ 1393-08-20 21:26:54 ]
سوال : با سلام خدمت جناب دکتر. من یک ازمایش خون قبل از ازدواج جهت اطلاع خودم دادم. میخواستم ببینم مشکوک به تالاسمی هستم یا خیر.نتایح به شرح زیر است: WBC= 5.5 RBC= 5.85 HGB= 15.5 HCT= 46.6 MCV= 80 MCH= 26 MCHC= 33 PLATELETS= 300 RDW-CV= 13.2 NEUTROPHILS 51% LYMPHOCYTES 48% EOSINOPHILS 1%
پاسخ : سلام. تالاسمی مطرح نیست.  [ 1393-08-20 21:24:37 ]
سوال : با سلام . میخواستم بدونم اگر مردی با زنی مشکوک (خیابانی ) تنها 1 بار آن هم با کاندوم رابطه داشته آیا باید نگران باشه و آزمایش بده؟ اگه جواب مثبته چه مدت بعد و کجا باید آزمایش بده؟ در ضمن اگر قراره آزمایش بده تستی رو معرفی کنید که در کمترین زمان ممکن بعد از تماس پاسگو باشه. (به دلیل نگرانی خیلی خیلی زیاد)
پاسخ : سلام. یک آزمایش الیزا 2 ماه بعد کافی است.  [ 1393-08-20 21:23:26 ]
سوال : با سلام بنده ٢٦ ماه قبل يك رابطه پر خطر همراه با كاندوم داشتم. امروز بعد از گذشت ٢٦ ماه آزمايش ايدز و هپاتيت دادم به روش الايزا كه هر دو تا هم منفي بودن. آيا دوباره لازم هست آزمايش بدم؟ با تشكر
پاسخ : سلام. خیر نیازی نیست.  [ 1393-08-20 21:22:23 ]
سوال : سلام اقای دکتر من دو سال پیش یک رابطه محافظت شده داشتم ولی بهش اعتمادی ندارم بعد دوسال دوبار تست anti hiv1/2 به روش ecl. دادم که منفی بود ایا بعد دو سال انتی بادی مشخصه یا تست دیگری بدهم در ضمن wbcمن 4000 بوده ایا نیازی به تست pcrهست وسترن چطور؟متشکرم
پاسخ : سلام. نه نیازی به بررسی بیشتر نیست.  [ 1393-08-10 11:26:07 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences