پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام من یک دختر 19 ساله هستم در آزمایش CBC من نتایج به این شرحه: WBC:4.6 RBC:4.38 HGB:6.9 HCT:27.3 MCV:62.3 MCH:15.8 MCHC:25.3 PLT:260000 میخواستم بدونم من تالاسمی دارم یا نه و اگر دارم چه تالاسمی و چیکار کنم؟ متشکر
پاسخ : سلام. به نظر من شما یک آنمی فقر آهن دارید . ولی برای تایید این حدث بایید فرییتین خون خود را اندازه گیری کنید.  [ 1392-12-13 13:55:20 ]
سوال : : با سلام و خسته نباشید.من این هفته یک آزمایش خون دادم که به خاطر جوابش خیلی به هم ریختم خواهش میکنم بهم کمک کنید و بهم بگید آیا من هپاتیت دارم و اگر هست قابل درمان هست یا خیر.این جواب آزمایش منه: hbs-ag negative anti hiv negative anti hcv negative hbc-ab(total) positive ممنون میشم جوابمو بدید.
پاسخ : سلام. اگر از بابت hbc-ab(total) positive نگران هستید باید بگویم که مثبت بودن این آزمایش نشان ایمنی بدنتان در برابر ویروس فوق است نه نشانه بیمار بودن. پس جای نگرانی نیست.  [ 1392-12-13 13:51:07 ]
سوال : سلام من مشکل کم خونی منیور دارم و میخوام با خانومی که مطمئن نیست کم خونی مینور داره چن سال دیگه ازدواج کنم. میخواستم بپرسم که چه آزمایشایشاتی باید انجام بدیم تا بفهمیم می تونیم با هم ازدواج کنیم یا نه؟
پاسخ : سلام. برای این خانم آزمایشات CBC و هموگلوبین الکتروفورز انجام دهید.  [ 1392-12-13 13:48:16 ]
سوال : با سلام برای ازمایش مدفوع انتی ژن هلیکوباکتر از چنر روز قبل نباید امپرازول مصرف نکرد؟
پاسخ : سلام. از نظر تئوریک این دارو بر روی باکتری و سیستم اینی تاثیری ندارد و می توان همزمان با مصرف آن آزمایش مدفوع نیز داد .  [ 1392-12-13 13:44:08 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من آزمایشهای قبل از ازدواج رفتم خودم تالاسمی آلفا نوع سیس و همسرم تالاسمی مینور میباشد چند درصد مشکل پیش خواهد آمد لطفا پاسخ کامل دهید با تشکر
پاسخ : سلام. احتمال 25% بروز مشکل جدی در جنین وجود دارد که ممکن است با سقط در همین حد همراه باشد.  [ 1392-12-07 21:17:22 ]
سوال : سلام دکتر...من 24 سالمه (مرد) میخواستم ازتون بپرسم که آیا من میمور هستم یا خیر ؟؟؟ نتیجه آزمایشم ایناست : MCV 76.0 که نرمالش 78-100 MCH 24.5 که نرمالش 26-34 RBC 6.28 که نرمالش 4.50-5.90 باقی موارد آزمایشم نرماله .میخواستم بدونم ازدواج من با یک شخص مینور مشکل داره یا خیر ؟؟؟اگه داره چاره اش چیه؟؟؟ممنون
پاسخ : سلام. این نتایج با یک بتا تالاسمی مینور سازگار نیست. ولی آزمایشات شما با نتایج نرمال هم فاصله دارند بنا بر این هموگلوبین الکتروفورز برای شما پیشنهاد میکنم و اگر نتیجه نرمال بود و وسواس شما هم پابرجا آزمایشات ژنتیکی به روش FISH .  [ 1392-12-04 01:34:29 ]
سوال : با عرض سلام به دکتر محترم : سوال من ای هست که ایا ا ز تست بیوپسی میتوان بیماری HIV را مشخص کرد دو ماه گذشته در بیمارستان لوگان در شهر بریزبن واقع در استرالیا اندوسکپی داشتم و بیمارستان به من زنگ زد که اونجا رفتم و مرا مورد بازپرسی های پزشکی قرار دادند در نتیجه ی ازمایش به من گفتند که به ویروس هلیکو بکترپیلوری مبتلا هستم و از من خواستند که ازمایش HIV بدهم که قبول کردم ولی به من گفتند که ماه دیگه یعنی فبریواری ۱۲۱۲۰۱۴ باید به انجا مراجعه کنم تا نتیجه ازمایش را بگیرم که مرا از لحاظ روانی بهم ریخته است چون دکتر به من گفت که تمام معده ام مبتلا به قارچ شده است ،میتواند علایم HIV/AIDS باشد
پاسخ : سلام. ویروس ایدز موجب نقص در سیستم ایمنی انسان شده عفونتهایی غیر معمول را سبب میگردد. ار آنجایی که عفونت قارچی معده هم نوعی عفونت غیر معمول است ایشان به وجود ویروس ایدز در شما مشکوک شده اند. ولی شک با یقین فاصله زیادی دارد. بعلاوه بجز ویروس ایدز عوامل دیگری هم موجب نقص ایمنی و عفونتهای غیر معمول خواهند بود. مثلا داروهای شیمی درمانی چنین اثری دارند.  [ 1392-12-04 01:29:19 ]
سوال : با سلام. اگر شخصی اورال سکس داشته باشد و مایع منی داخل دهانش بریزد امکان انتقال چقدر است؟ اگر زنی ناقل HIV باشد و از طریق اورال سکس، همسرش (مرد) را آلوده کند، آیا امکان دارد که در دفعات بعدی که فقط اورال سکس باهم دارند دوباره این ویروس از مرد به زن انتقال یابد و مثل این باشد که دوباره این ویروس وارد بدن زن شده و در جواب آزمایشات زن تاثیر گذار باشد ( چون برای جواب دقیق آزمایش گفته شده 3 ماه نباید رابطه پر خطر داشت تا جواب قطعی باشد)؟
پاسخ : سلام. احتمال انتقال ویروس از مرد به چه از راه اورال و چه واژینال نزدیک به 15% می باشد. وقتی ویروس یکبار وارد بدن شد سیر خود را طی کرده با ورود مجدد سیر جدیدی نخواهد داشت.  [ 1392-12-04 01:23:35 ]
سوال : سلام اقای دکتر .من حدود 138 روز پیش یه رابطه محافظت نشده داشم .بعد 2هفته دچار سرما خوردگی شدم که هنوز گلو درد از بین نرفته به مدت 4 ماه دکتر گوش حلق بینی گفتند زمینه الرژیک هستش و چند وفتی سوزش قسمت کاردیا معده و حات تهوع دارم بنده در روز16 p24 و روزهای 6 و 18 و 30 و 37و50و 65و 78 و 85و96 و 111و130ازمایش الیزا دادم و روز 47 هم pcr که همه منفی بود و از طرف مقابل هم در روز 3 و 57 روز بعد رابطه ازمایش گرفتم که منفی بود ..بنظر شما احتمال الوده شدن بنده چقدر است؟؟؟؟ با تشکر…
پاسخ : سلام . اگر PCR 10 روز بعد منفی باشد، قضیه منتفی است.  [ 1392-11-26 19:51:28 ]
سوال : جناب دکتر حدود دو هفته پیش در سلف دانشگاه غذای من که مرغ سوخاری بود متاسفانه روی زمین افتاد و من بر اثر گرسنگی و البته سهل انگاری قسمت های رویی آن را دور ریختم (البته دقیقا نمیدانستم از کدام سمت روی زمین افتاده است) و چندتکه کوچک از وسط آن را خوردم که سریعا هم پشیمان شدم. انتهای سقف دهان من اندکی ملتهب (و یا شاید هم زخمی) بود که البته بعد از صرف غذا متوجه شدم. اکنون احساس میکنم روی زبانم زخم بسیار کوچکی دارم به طوری که نه چندان ملتهب است اما وجود آن را حس میکنم. البته من از کودکی گاهی به دلیل مصرف چای داغ یا ادویه جات یا خوردن تخمه های شور از این گونه زخم ها داشته ام.
پاسخ : باکتریهایی که در کف و دیوارهای اماکن عمومی هستند معمولا فقط عفونتهایی محدوده شونده ایجاد میکنند. گرچه برخی از آنها به بسیاری از آنتی بیوتیکها مقاومت دارند!.  [ 1392-11-26 19:45:31 ]
سوال : سلام توی ctscan از شکمم نوشته که طحال برجسته به نظر میرسد علتش چیه؟ میتونه خطرناک باشه؟
پاسخ : سلام. طحال عضوی است لنفاوی و هر عاملی که موجب تورم غدد لنفاوی شود می تواند موجب بزرگی طحال هم بشود. آیا بیماری خونی وهمولیز نداشته اید؟. بهتر است با فوق تخصص خون شناسی ملاقات داشته باشید.  [ 1392-11-26 19:41:12 ]
سوال : سلام ، آقاي دكتر حدود ٤ ساعت پيش رابطه بدون كاندم داشتم و حالا ترس مبتلا شدن به hiv,aids دارم ، آيا دارويي براي مصرف و جاوگيري زود از hiv,aids موجود هست؟ (مثل ld و hd ! Morning after pill) و اينكه بهترين زمان انجام آزمايش كي است؟ ممنون
پاسخ : سلام. خیر داردیی وجود ندارد. برای آزمایش پی سی آر باید یک هفته صبر کرد و برای الیزا 6 هفته.  [ 1392-11-26 19:37:21 ]
سوال : سلام.بهترين روش براي تشخيص ايدز چيست؟
پاسخ : سلام . روش PCR.  [ 1392-11-26 19:35:21 ]
سوال : سلام اقاي دكتر.يكي از دوستان چندين بار با زني شركا متعد داشته و مبتلا به ايدز بوده رابطه ي محافظت نشده داشته و در اين رابطه كلاميدا هم منتقل شده به دوستم.بنابراين نگرانه كه ايدز منتقل شده باشه.با گذشت بيش از يك سال ازمايش 3 بار pcr داده جوابش منفي بوده مقدار cd4 هم 640 بوده.علائم ايدز رو هم خودش و هم خانومش علائم ايدز رو دارن .ميشه به جواب منفيه اين ازمايش اعتماد كرد؟يا ايشون جز موارد خاص است كه در ازمايشش نشون نميده ويروس رو؟
پاسخ : سلام. علائم ایدز معمولا 10 ستا پس از ابتلا بروز میکنند. احتمال منفی کاذب تست نزدیک صفر است.  [ 1392-11-26 19:34:25 ]
سوال : سلام سيستم ايمني بدن در برار ويورس هپاتيت A-D-E- مقاون ميكنه و ان هارا ميتونه از بين ببره؟ در مورده بیماری مونونوكلئوز عفونی چه طور؟
پاسخ : سلام. هپاتیت D و E ممکن است به حالت مزمن تبدیل شوند ولی برای A چنین احتمالی نزدیک صفر است و معمولا توسط سیستم اینی از بین می رود. بدون وجود نقص ایمنی منونوکلئوز عفونی هم مرحله ای حاد را طی کرده بهبود می یابد.  [ 1392-11-25 02:08:00 ]
سوال : سلام دو نفري كه با هم ميخوان رابطه بر قرار كنن براي شناسايي ايدز بخوان از ازمايش تركيبي استفاده كنن لازمه كه الايزا و وسترن بلات رو به عنوان انتي بادي و p24 وrt-pcr رو به عنوان انتي ژن انجام بدن يا انتخاب الايزا و rt pcr كافيه؟
پاسخ : سلام. آزمایش الیزا کافی به نظر می رسد زیرا 95% صحت و دقت دارد.  [ 1392-11-25 01:58:26 ]
سوال : سلام ازمايش hiv rt-pcr , p24 چند روز پس از ورود ايدز به بدن مثبت ميشوند؟لازمه ي كه هردوي اينها با هم گرفته بشه يا rt-pcr به تنهايي كفاف ميكنه؟
پاسخ : پی سی آر یک هفته بعد از ورود ویروس مثبت می شود. انجام توام صحت نتیجه را افزایش می دهد.  [ 1392-11-24 13:36:21 ]
سوال : با سلام، من جوانی 30 ساله هستم که متاهل می باشم. یک هفته قبل با خانمی رابطه داشتم که دارای سکس متعدد بوده. تنها مورد مشکوک تماس آلت من با مایع واژنی ایشون بود و دخولی صورت نگرفت. لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا بنده ریسک اچ آی وی رو دارم و برای چه آزمایشی و چه موقع باید مراجعه کنم. با تشکر
پاسخ : سلام. اگر وی 100% ایدز داشته احتمال انتقال به شما 5% می باشد. 6 هفته پس از این اتفاق آزمایش HIV انجام دهید.  [ 1392-11-24 13:34:01 ]
سوال : سلام اقاي دكتر.احتمال ابتلا به سرطان بيضه در كساني كه سابقه ي نهان بيضگي دارن چه قدره؟ 2.با چه ازمايشي ميشه فهميد كه فرد مستعد ابتلا به سرطان بيضه هست يا نه؟چون با اطلاعاتي كه از سايت شما به دست اوردم فهميدم ميشه سرطان رو قبل از وقوع تشخيص داد
پاسخ : سلام. احتمال سمینوم بیضه در این افراد 4 برابر بیشتر از افراد معمول جامعه است. در چنین مواردی فرد باید هر 6 ماه یکبار توسط اورولوژیست مورد معاینه قرار گیرد و آزمایشات لازم نیز برای او درخواست شوند.  [ 1392-11-24 13:31:36 ]
سوال : با سلام.من روز 12 سیکلم مقاربت داشتم ازروش اورزانسی استفاده کردم 9روز بعدش آزمایش بتا دادم گفتن 8 اما تا الان که 2روز از تاریخ پریودیم گذشته پریود نشدم.یعنی باردارم؟
پاسخ : سلام. برای اینکه بتوانیم به نتیجه آزمایش بتا هاش سی جی اعتمادی بیش از 95% داشته باشیم باید 45 روز از آخرین قاعدگی گذشته باشد.  [ 1392-11-24 13:27:07 ]
سوال : سلام سيستم ايمني بدن بر هپاتيت c-d-a-e- غلبه ميكنه؟احتمالش زياده كه اين نوع هپاتيت ها باعث مشكلاته جدي اي بشه؟
پاسخ : هر یک از این انواع هپاتیت سیر خاص خودشان را دارند. مثلا هپاتیت آ موجب ایمنی بدن شده خودبخود بهبود می یابد ولی هپاتیت سی می تواند مزمن شده اگر همراه با هپاتیت بی باشد سرطان کبد را پس از گذشت چند دهه ایجاد کند.  [ 1392-11-24 13:21:13 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.مردی 31 ساله هستم که وقتی میرم دستشویی ادرار کنم چه موقعی که حجم ادرار زیاد باشد و چه موقعی که حجم ادرارم کم می باشد بعد از پایان ادرار و با توجه به اینکه تخلیه کامل انجام میدم دوباره موقعی که بلند میشم چند قطره ادرار میاد و باعث رنجش خاطر من میشود خواهشمندم در این زمینه من را راهنمایی کنید. با تشکر
پاسخ : سلام. این احتمالا بخاطر حجم ناچیزی است که درون مجرای ادراری تحتانی باقی می ماند و با ایستادن شما در اثر جاذبه تخلیه می شود. مشکلی وجود ندارد ولی با اینحال با یک اورولوژیست هم مشورت کنید.  [ 1392-10-03 01:38:28 ]
سوال : سلام. جناب دکتر سوال کنونی من شاید به گونه ای تکراری باشد اما چون در سوالات قبل مدت زمان دقیقی قید نشد است مایلم بدانم به طور کلی دوام و اثر ویروس HIV در خارج از محیط بدن مثلا روی زمین یا فرش حدودا چند ساعت است؟ در ضمن از پاسخگویی بسیار سریع شما به سوال قبلی بینهایت سپاسگزارم.
پاسخ : سلام. خشک شده این ویروس در محیط با احتمال 95% آنرا نابود میکند.  [ 1392-09-30 19:56:09 ]
سوال : سوال : با عرض سلام یه پسر 20 ساله مجرد هستم دکتر گفت واریکوسل وهیدروسل دارم میخواستم بدونم این دو بیماری چگونه بوجود می ایند ممنون!!!!!!!!!!!!
پاسخ : سلام. واریکوسل اتساع عروق وریدی در کیسه اطراف بیضه هاست و در صورت صلاحدید اورولوژیست باید تحت عمل جراحی قرار گیرد. هنگامیکه فشار هیدرواستاتیک مسبب این اتساع عروقی بسیار بالا باشد نشت مایع از جدار عروق به داخل کیسه بیضم مسبب هیدروسل می شود.  [ 1392-09-30 19:54:17 ]
سوال : سلام.میخواستم بدونم اگر کسی مبتلا به هپاتیت شده باشه,بعد از چند وقت نشانه هاش و عوارضش مشخص میشه؟اگر نشانه ای وجود نداشت,از روی آزمایش خون مشخص میشه؟لطفاً اگر میشه اون نشانه های اولیه که در بیشتر افراد اونا اول ظاهر میشن رو بگین.ممنون
پاسخ : سلام. هپاتیت می تواند بی علامت ، حاد، مزمن و حتی شدید و کشنده خودنمایی کند. بهترین راه برای تشخیص آن انجام آزمایشات سرولوژیک است. تشخیص با پی سی آر از هفته های 2 تا 4 پس از تمای با ویروس ممکن است و از طریق سرولوژت از 2 ماه بعد. در بیشتر افراد علائم غیر اختصصی یک عفونت ممکن است بروز کند.  [ 1392-09-30 19:51:06 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences