پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما دختری 24 ساله هستم میخواستم بدونم با این جواب آزمایش احتمال وجود تالاسمی مینور در بنده هست یا نه؟با تشکر wbc:7500 rbc:4.39 hb 10.5 hct:34.9 mcv:79.5 mch:23.9 mchc:30.1 rdw:14.5 pdw:12.7 mpv:10.1 platelet:333000 البته بنده دو سال پیش با علایم خستگی مزمن آزمایش خون دادم و کم خونی ناشی از فقر آهن برای من تشخیص داده شد که پس از مصرف فرفولیک در سه ماه علایم بر طرف شد و آزمایش خون کاملا طبیعی شد hb:12 دکترم تشخیص دادند که دیگه هیچ مشکل خونی ندارم پس از اون دوره دیگه قرص آهن مصرف نکردم تا دو سال الان آزمایش خون دادم گفتن که دو ماه قرص آهن مصرف کن و دوباره آزمایش بده
پاسخ : سلام. خیر تالاسمی برای شما مطرح نیست.  [ 1393-09-18 21:39:13 ]
سوال : سلام تو ازمایش cbc من wbc حدود 10.43!بود که رنج نرمال ان 4.000تا 10.000 هستش ... اما diff گلبولهای سفیدم همگی در رنج کاملا نرمال هستند و ازمایش esr هم نرمال هست . سوالم اینه که این میتونه نگران کننده باشه؟ البته من موقع ازمایشم سرماخوردگیم دیگه تقریبا خوب شده بود ... و اینکه با اینکه diff نرمال هستند چجوری میشه توجیه کرد که wbc بالاتر از 10.000 است؟ مرسی
پاسخ : سلام. این تغییرات جزئی اصلا مورد توجه نیستند و نرمال محسوب می شوند.  [ 1393-09-18 21:37:09 ]
سوال : سلام.اقای دکتر عوارض انجام ام ار ای چیه؟ من تعداد اسپرمم کمتر از میزان حداقله مورد نیازه حدود 10 میلیونه. و مجبورم برای گرفتن معافیت از سربازی ام ار ای از ستون مهره انجام بدم.این کار چه خطری داره؟
پاسخ : سلام. عارضه خاصی ندارد. نگرام نباشید.  [ 1393-09-18 21:36:01 ]
سوال : سلام من یک خانم 44 ساله هستم طی چکاپ سونو از سینه متوجه لنف به اندازه 16*6 در زیر بغل شدن در صورتی که بافت سینه کاملا طبیعی بود دکتر داخلی مراجعه کردم آزمایش خون دادم بدین شرح گلبول سفید 3.9 نوتروفیل 53 لنفوسیت 37 مونوسیت 8 ائوزوفیل 2 گلبول قرمز پلاکت و هموگلوبین رنج نرمال دکتر فرمودن مشکل خونی نداری اما من خیلی نگران هستم ایا با توجه به این آزمایش بنده مشکل لنفوم ممکن است داشته باشم یا خیربا تشکر
پاسخ : سلام. خانم محترم ما وقتی می توانیم برای کسی لنفوم تشخیص دهیم که نمونه وی را در زیر میکروسکوپ ببینیم و بس. بعبارت دیگر لنفوم یک تشخیص پاتولوژیک است نه بالینی !.  [ 1393-09-18 21:34:59 ]
سوال : با سلام . من سه ماه و ده روز قبل یک رابطه پر خطر داشته ام و بعد از آن دچار گلو درد شده ام که تا به حال ا امه دارد و چند آ مایش دا دم . در روز 25 در آزمایشگاه کیوان hiv - pcr rt که منفی بود ودر روز 98 یک رپید تست و یک الیزای ترکیبی ab . Ag که اینها هم منفی بود . ولی هپاتید hbc -ab total مثبت و hbs-ag منفی یعنی لب مرز بود . یعنی حال من هپاتید دارم؟ لطفا سریعتر جواب من رو بدین که خیلی نگ انم .با تشکر
پاسخ : سلام. شما نسبت به هپاتیت مقاوم هستید که یا در اثر واکسیناسیون است و یا در اثر ابتلا و بهبودی قبلی. آنتی بادی بالای 20 محافظت کننده در برابر ویروس است.  [ 1393-09-18 21:28:47 ]
سوال : سلام ببخشید که زود زود مزاحم اوقاتتون میشم. اقای دکتر در مورد جوش روی ختنه گاه الت تناسلی که پیش آمده بود. و دو هفته بود که هر روز بیشتر میشدند.هر روز 3یا4بار محلول کلیندا مایسین رو زدم که بعد از سه روز جوشها کاملا از بین رفتن. ایا احتمال برگشت این جوشها هست. از ترسم بازم این محلول را استفاده میکنم. البته این محلول را پزشک دستور نداده بود خود سرانه استفاده کردم. خجالت کشیدم به دکتر اورولوژی مراجعه کنم. منتظر هفته ششمم تا ازمایش انتی بادی. Hiv بدم. الان دو هفته مونده.
پاسخ : سلام. ترس و وسواس را کنار بگذارید.  [ 1393-09-18 21:26:17 ]
سوال : سلام اقای دکتر صمصام شریعت. سوال من اینه که ایا کسی زود بفهمه که ویروس hiv داره. میتونه ادر بهبودیش موثر باشه. یا بدون هیچ دوا دارویی به زندگیش ادامه بده.
پاسخ : سلام. این ویروس تا 10 سال هیچ علامتی ایجاد نمی کند ولی پس از آن موجب ضعف ایمنی بدن در برابر عفونتها و سرطانها می شود. درمانی هنوز پیدا نشده.  [ 1393-09-18 21:24:58 ]
سوال : سلام اقای دکترخیلی خیلی ممنونم ازلطفتون؛من ۲هفته است قفسه سینه ام بالای معده ام دردمیکنه وهمزمان گلوم دردمیکنه احساس خفگی میکنم ودکترچندتاازمایش نوشت و۲تاش وشمامحبت کردیدپاسخ دادیدو۲ازمایش دیگه ام هماتولوژی:ESR 1st hr که نتیجه 10 هستش نمیدونم خوبه یا بد؟ وازمایش دیگه ام بیوشیمی خونBlood Biochemistry: SGPT(ALT :که نتیجه 11 وازمایش;Alkaline phosphatase: va Result 187 " sepasgozaram.
پاسخ : سلام. این نتایج در محدوده نرمال هستند.  [ 1393-09-18 21:22:36 ]
سوال : سلام اقای دکتر شرمنده مزاحم میشم.رابط ی من چون دو سال پیش بوده قبل تست ایدز ازمایش خون داده بودم که میزان نوتروفیلم 1800 و wbc4000بود بعد تست الایزا و ecl. دادم که منفی بود ایا با این لوکوسیت بدنم میتونسته انتی بادی تولید کنه چون 4 ماه قرص تری فلوپرازین و گاباپنتین خوردم که تو عوارضش لکوپنی داشت ایا من دچار نقص ایمنی شدم با این حال pcr هم دادم منفی بود ایا پی سی ار بعد دو سال قابل اتکاست؟شرمندم سوالم طولانی شد
پاسخ : سلام. نتیجه شما منفی است. ادامه ندهید.  [ 1393-09-18 21:21:21 ]
سوال : با سلام.ببخشید من متوجه نشدم یعنی ویروس زگیل معمولی هم تا دوهفته روی اجسام میمونه؟ببخشید واقعا
پاسخ : سلام. بلی ویروس HPV می تواند برای مدت محدود در محیط زنده بماند و آلودگی ایجاد کند.  [ 1393-09-04 02:28:56 ]
سوال : سلام جناب دکتر با توجه به اینکه علاعم اولیه ایدز شبه مونوکلوعز هستش میخواستم بدونم یعنی جواب ازمایشگاهی مونو هم مثبت هستش؟یا اینکه فقط شیبه علاعم مونو هست و دچار مونوکلوعز عفونی نمیشه,
پاسخ : سلام. علائم غیر اختصاصی و شبیهند ولی آزمایشات اختصاصی بوده تداخل ندارند.  [ 1393-09-04 02:27:41 ]
سوال : با سلام من و نامزدم هردو در ازمایش CBCمیزان MCVو MCHپایین بود .الکتروفورز دادیم همه هموگلوبین ها در رنج نرمال بود ولی باز به ما گفتن شما زوج پرخطر هستید و باید ژنتیک بدین .در ضمن الکتروفورز رو در یک مرکز پیشرفته انجام دادیم که در انجا MCV نامزدم هم طبیعی بود.به نظر شما با وجود هموگلوبین های طبیعی ایا ما ممکن است هر دو ناقل باشیم؟و ایا میشه هر دو مون هم جزو پرخطر ها و از نوع B باشیم؟
پاسخ : سلام. در بسیاری از موارد تالاسمی مینور هموگلوبین طبیعی است !. اگر الکتروفورز با دستگاه کاپیلری باشد دقیق است و در صورت نرمال بودن نیاز به بررسی بیشتر نیست.  [ 1393-09-04 02:25:58 ]
سوال : سلام اقای دکتر من 2 سال پیش رابطه داشتم بعد دو سال یکبار الایزا و یکبار ecl یکبار هم pcr دادم که همگی منفی بودند ولی میترسم بدنم آنتی بادی تولید نکرده باشه چون تا یک ماه قبل ازمایش قرص گاباپنتین و تری فلوپرازین میخوردم که انگار تو عوارضش لکوپنی داشت و میترسم ویروس مخفی شده باشه وpcr نشون نداده باشه ایا چنین چیزایی امکان پذیره یا ماله وسواسمه .مرسی جناب دکتر
پاسخ : سلام. این داروها روی نتیجه آزمایش تاثیری ندارند.  [ 1393-09-04 02:23:19 ]
سوال : با سلام.آقای دکتر قبلا از شما پرسیدم شما فرمودید ویروس زگیل تناسلی تا دو هفته میتواند روی وسایل زنده بماند حال دو سوال دارم 1-ویروس زگیل معمولی هم همچنین ماندگاری دارد؟ 2-مگر نه اینکه ویروس بیرون بدن انسام میمیرد پس این ماندگاری چه علتی دارد؟
پاسخ : بلی. ویروس ها در خارج از بدن میزبان طاقتهای متفاوت دارند. مثلا ویروس ایدز در خارج بدن طی چند ساعت می میرد ولی ویروس فلج اطفال می تواند در محیط زنده مانده از طریق آب آلوده به افراد دیگر برسد.  [ 1393-09-04 02:21:57 ]
سوال : با سلام واحترام: ازمایش هلیکوباکتر H.pylori.Ag in stool دادم ونتیجه 0.22 هستش استرس دارم یعنی چی؟تشکر
پاسخ : سلام. یعنی شما به باکتری مولد زخم معده مبتلا نیستید.  [ 1393-09-04 02:18:27 ]
سوال : سلام وسپاس: ازمایش crp دادم ونتیجه منفی Negative هستش نگرانم یعنی چی؟ سپاسگذارم
پاسخ : سلام. CRP پروتئینی غیر اختصاصی است که در برخی التهابات افزایش می یابد . منفی بودن آن نشان عدم وجود این التهابات است.  [ 1393-09-04 02:17:14 ]
سوال : من 10 سال پيش رابطه اي با خانومي داشتم به اينصورت كه من از روي لباس آلتم رو به باسن طرف چسبوندم و مني از من اومد هر دو هم لباس به تن داشتيم و من هم نميدونم زير لباس اون خانم در اون مكان كه مني من اومد پوستش سالم بود يا نه ميخوام بفرماييد به فرض اينكه در زير پوستشون چيزي هم بوده باشه مjـل خون يا زخم به نظر شما امكانش هست اگر حتي مني من در زماني تماس برقرار بود از روي لباسها به پوست ايشون برسه ميتونه از اين راه ايدز انتقال بيابد؟ در طول اين 10 سال هيچ مريضي مشكوكي نداشتم فقط 2 بار بر روي باسنم لكه قهوه اي مايل به زرد به اندازه يك سكه در اومد و بدون درد خود به خود از بين رفت ممنونم پاسخ بفرماييد
پاسخ : خیر از روی لباس ویروس منتقل نمی شود.  [ 1393-09-04 02:15:26 ]
سوال : سلام.پدر بزرگه بنده 20 سال قبل در سن 60 سالگی به رحمته خدار رفته اند سرطان خون داشتند.ازمایشی هست که بشه باهاش فهمید بنده هم در اینده به سرطان مبتلا میشم یا خیر یا احتمال ابتلا را برای من تخمین زد.بنده 24 سال دارم
پاسخ : سرطان خونی که در 60 سالگی ایجاد شود از نوع مزمن است. ما چندین نوع سرطان خون مزمن داریم. ایشان کدام را داشته؟. ضمنا این سرطانها ارثی نیستند.  [ 1393-09-04 02:14:01 ]
سوال : سلام ازمایش AB & AG رو انجام دادم جوابش 0.82 بود این مقدار به 1 نزدیکه. دلیلش چیهه ممکنه من مبتلا باشم؟ سپاس
پاسخ : سلام. آنتی ژن و آنتی بادی چه چیزی را آزمایش داده اید؟.  [ 1393-09-04 02:11:16 ]
سوال : با سلام. و عرض ادب. بنده به دلیل اهداء مغز و استخوان داوطلبانه آزمایش اولیه خون داده در جواب آزمایش این گزینه ها موجب نگرانی بنده شده است. HBsAb(E.C.L) >1000 که مقادیر زیر 10 منفی و بالای 30 مثبت می باشد. HBcAb (total)-(ECL) 0.01reactive که مقادیر مقیاس 1< non reactive 1> reactive لطفا راهنمایی کنید تا بتوانم تصمیم درست را هرچه سریعتر بگیرم.
پاسخ : سلام. آیا واکسن هپاتیت زده اید؟. اگر بلی ایمن هستید و اگر نزده اید در اثر ابتلا قبلی ایمنی یافته اید.  [ 1393-09-04 02:09:39 ]
سوال : سلام اقای دکتر خسته نباشید. یک سوال دیگه داشتم . اگر کسی از زیر کمر یعنی بالای ران بصورت نواری تا زیر شکم درد داشته باشد. و سوزش ادرار وترشح الت تناسلی وجوش روی ختنه گاه داشته باشد علایم چه بیماریست؟ البته زیر شکم کناره های الت تناسلی احساس درد و سوزش احساس میشود.
پاسخ : سلام. شما باید حتما توسط متخصص اورولوژی مورد معاینه قرار گیرید.  [ 1393-09-04 02:07:14 ]
سوال : با سلام و احترام.دکتر من پسری 23 ساله و مجردم و فارق التحصیل کارشناسی، که 2 تا خواهر دارم و هر دو ازدواج کردن و سر زندگی خودشون هستن ، حدود 13 سال هست مادرم فوت شده و پدرم هم ازدواج مجدد کردن و با فامیل هم هیچ رابطه ای نداریم، دوستِ در دسترس هم ندارم و در ضمن به مسائل اعتقادی و دینی معتقدم، در روز شاید کمتر از یک ساعت پدر رو میبینم و گاهی هم کلا تنهام و تقریبا میشه گفت فراموش شدم و تو این سالها به نیازهام توجهی نشده.خیلی منزوی شدم و امید به آینده ندارم و از طرفی شرایط و انگیزه ی ازدواج هم ندارم.خواهش میکنم به من کمک کنید تا خودمو از بی لطفی های این روزگار پیدا کنم.افسرده دارم میشم.چکار کنم؟
پاسخ : سلام. جواب شما به روانپزشک مرتبط است نه پاتولوژیست!!!!.  [ 1393-09-04 02:04:32 ]
سوال : آقای دکتر سلام.ببخشید باز مزاحم شدم...من بیشتر سوالم اینه که من از چنتا متخصص پرسیدم که گفتن ایدز یا هپاتیت از طریق خون اونم با مقدار کافی که نفوذ کنه به زخم احتمال انتیال هست و صرف زخم احتمال انتقال صفره حتز 2درصد هم نیست آیا شما تایید میکنید؟
پاسخ : سلام. بلی انتقال از طریق زخم کم است ولی صفر نیست و همیشه باید جانب احتیاط را رعایت کرد.  [ 1393-09-04 02:02:34 ]
سوال : ادامه سوال قبلی: 3. نظام وظیفه اعلام کرده: الف)در صورتیکه یک آزمایش مثبت در بیمارستان نظامی داشته باشند : 6ماه معاف موقت ب) بعد از 6ماه مجددا در صورت مثبت شدن آزمابش مذکور: معاف دایم آیا این امکان وجود دارد که من برای معافیت فوق اقدام کنم اما HBS Ag من منفی شود و معاف نشوم؟ بعد از چند ماه باید برای معافیت اقدام کنم که مطمین باشم که HBS Ag همواره مثبت می ماند و معاف می شوم چون اگر معاف نشوم اعزام می شوم و نمی توانم ادامه تحصیل بدهم. ممنون می شوم اگر جواب سوالاتم را کامل بدهید چون خیلی ناراحتم.
پاسخ : اگر در دو آزمایش پی در پی به فواصل 6 ماه آنتی ژن شما مثبت بوده دیگر منفی نخواهد شد.  [ 1393-09-04 02:00:59 ]
سوال : درود. پسری19 ساله هستم که حدود 6 سال پیش مورد تجاوز قرار گرفتم (و بعد از آن هیچ گونه رابطه ای نداشته ام)و حدود 3 ماه پیش متاسفانه متوجه شدم HBS Ag من مثبت است و خوشبختانه آزمایشات دیگر (ایدز هپاتیت سی کبد ) مشکلی ندارم. 1. من شنیده ام که در بسیاری موارد HBS Ag بعد از 6 ماه در بیشتر موارد منفی می شود آیا برای من هم چنین احتمالی وجود دارد؟ 2. من میدانم که هر 6 ماه یکبار باید آزمایشهایی بدهم، چه آزمایش هایی باید بدهم؟ (متاسفانه دکتر من چیزی نگفت آیا در تهران می توانید دکتر خوب معرفی کنید ) ادامه سوال در پست بعدی است!
پاسخ : سلام. اگر آنتی ژن شما مثبت شده ناقل مزمن هپاتیت بی هستید. خیر احتمال منفی شدن این آنتی ژن تقریبا صفر است. آزمایشاتی که باید بدهید آنزیمهای کبدی و بررسی وضعیت کبد است. شما باید تحت نظر یک متخصص بیماریهای عفونی قرار بگیرید.  [ 1393-09-04 01:58:56 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences