پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
برای هماهنگی بیشتر اینجا را کلیک کنید .
Email address:
Info@drsamsampathology.ir
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام اقای دکتر من بیست سالمه حدوده یک ساله پیش یک رابطه سکس واقعا خطر ناک و بدون رعایت ایمنی انجام داده ام تقریبا سه روز هر روز دو بار اون هم با یک نفر خانوم که فامیل بوده کارم واقعا اشتباه بوده میدانم در سومین روز ان خانوم دچاره خون ریزی قاعدگی شدن و خون ایشان با الته من برخورد کرد ایا من دچار ایدز یا هپاتید شده ام ازمایش چکاپ کامله خون و ادرار را داده ام کاملا همه مواردش سالم بوده ایا دچار ایدز یل هپاتید شده ام لطفا خواهش میکنم بزرگی کنید حسابی راهنمایی و کمک کنید خیلی ترسیدم دارم از ترس و پشیمانی به هر دری میزنم ایا دچارش شده ام؟؟؟؟؟
پاسخ : سلام. ترس شما بیشتر ناشی از تفکرات غلط فرهنگی است. اگر آزمایش الیزا برای هپاتیت و ایدز منفی باشد مشکلی وجود ندارد.  [ 1393-11-06 21:46:32 ]
سوال : جناب آقاي دکتر صمصام شريعت با سلام و احترام بنده يک ايراني هستم که در شهر بمبئي هند زندگي مي کنم داراي سه فرزند هستم فرزند ارشدم 17 سال و دومي 14 سال و سومي 10 سال دارد. بنده حدود 10 سال پيش رابطه پر خطري داشتم و تا کنون ذهنم را به وحشت مي اندازد. از دادن تست هاي ايدز وحشت دارم وحشت دارم از آلوده شدن به بيماري ايدز و از اينکه فرزند آخرم و خانمم به خاطر بي احتياطي من به اين بيمار مبتلا شده باشند. خواهشمندم مرا راهنمايي کنيد. با تشکر
پاسخ : سلام. وحشت از تست ایدز پدیده ای است غیرقابل قبول. با توجه به وفور ایدز در تایوان و نواحی نزدیک به هند پیشنهاد میکنم تمامی افراد خانواده با آزمایش ELISA مورد بررسی قرار گیرید.  [ 1393-11-06 21:43:22 ]
سوال : سلام.ايا احتمال انتقال ويروس هپاتيت ب وث و ايدز از طريق فيلتر سيگار هست؟يك فرد غريبه سيگار براي من روشن كرد كه فيلتر با اب دهان ان طرف برخورد داشت و من از ان سيگار استفده كردم و فيلتر كمي خيس شده بود؟در صورت زخم دهان چطور؟مرسي
پاسخ : سلام. گرچه احتمال چنین نوع انتقالی کم است ولی صفر نیست!.  [ 1393-11-06 21:39:56 ]
سوال : سلام آقای دکتر..ممنون میشم اگه زود جواب منو بدید .آخه خیلی نگرانم .دختری 24ساله هستم که تالاسمی مینور هستم..امروز همسرم آز خون دادن و با توجه به نتیجش خیلی نگرانم که اونم مینور باشه..WBC و RBC نرمال هست.و HGb:14.2 / HCT:41.8 / MCV:74.9 / MCH:25.4 /MCHC:34 /PLT:284000 با تشکر .
پاسخ : سلام. این نتیجه با بتا تالاسمی مینور سازگاری ندارد ولی از آنجایی که مردان معمولا فقر آهن هم نمی گیرند باید علت MCV پایین در ایشان بررسی شود.  [ 1393-11-06 21:37:51 ]
سوال : با سلام و تشکر دز راهنمایی ها و بیانات شیوایتان.آقای دکتر آیا ویروس زگیل تناسلی هم مثل زگیل معمولی روی محیط مثل دستگیره در و...مدت کمی زنده میماند یا نه؟با تشکر
پاسخ : سلام. این ویروسها در محیط خیلی سریع و پس از چند ساعت از بین می روند.  [ 1393-11-06 21:35:44 ]
سوال : استاد میشه جواب بدین.تا یه سال پیش چنتا رابطه حفاظتننشده داشتم.سه ماهه پیش هم رابطه داشتم دو بار.و الان دو ماهه که با نامزدم حدودا سه بار رابطه داشتم.حدودا ده روز پیش در مراکز مشاوره آزمایش دادم و منفی بود.آیا جای نگرانی هست؟و اینکه اسم اون آزمایش چیه؟ممنون میشم اگه جواب بدین.به خاطر نادونیام زندگی واسم جهنم شده با اینکه آزمایشم منفی بود.راهنماییم کنین لطفا.مرسی
پاسخ : سلام. با آزمایش منفی جای نگرانی نیست.  [ 1393-11-06 21:34:38 ]
سوال : سلام دکتر،من دوهفته قبل دندانپزشکی رفتم درحین کار دکتر از من خواست دهانم را با آب شستشودهم ودستمال خیسم و لیوان را در سینک خود دستگاه بزارم ( من نفر اول بودم و سینک خشک تمیز بود)که دیدم ددندانپزشک دستش را در سینک نمود و دستمال خیس و ایوانم را بسطل انداخت و برای ۱۰دقیقه ادامه کار داد که من بلافاصله دهانم را با محلول دهان شوی کلرهگزادین به مدت ۱۰در دهانم نگه داشتم آقای دکتر امکان گرفتن بیماری ایدز و هپاتیت وجوددارد از طریق سینک،خیلی نگرانم، احساس سوزش زیر دو بغلم خارش شدید دارم
پاسخ : سلام. خیر . بهر حال دندانپزشک هم رعایت مسائل کافی را دارد.  [ 1393-11-06 21:33:19 ]
سوال : روابط متعددی داشتم.اولی که چند بار بود سه سال پیش.و دومی بار به همین طور بود و سوم بارم همینطور و چها ماه پیش ودوماهه پیش هم چند دو سه باری رابطه داشتم متاسفانه.حدود ده روز پیش در مراکزبیماری های رفتاری آزمایش دادم و منفی بود.خواستم بدونم اگه هر کدوم از شرکای جنسیم آلوده بودن جواب آزمایشم مثبت بود با توجه به تعداد دفعات رابطه که با هر کدوم دو سه باری بوده؟از سه تا رابطه آخرم یه سال بیشتر میگذره اما نگرانیم واسه رابطه هام تو این دو سه ماهه اخیر بوده.دو سه روزی هس که گلو درد دارم و سمت چپ گلوم چرک کرده بود و زبونم برفک زده بود که امروز برفکا که البته ته زبونم زیاد بود بهتر شده.جای نگرانی هس؟
پاسخ : اگر 2 ماه پس از آخرین رابطه شما تست الیزا منفی بوده ایدز منتفی است.  [ 1393-11-06 21:31:57 ]
سوال : با سلام.اگر کسی که دستش زگیل دارد برای ما غذا بپزد و بخار آن غذا به صورت ما بخورد و ما از آن غذا بخوریم آیا احتمال دارد صورت و یا بدن ما زگیل بگیرد؟
پاسخ : سلام. خیر انتقال ویوس زگیل بصورت مستقیم و با تماس دو پوست یا دو مخاط صورت می گیرد.  [ 1393-11-06 21:30:17 ]
سوال : سلام من مجبور شدم در یک آرایشگاه با تیغ اصلاح کنم.آرایشگر از تیغ جدید استفاده کرد اما چند خراش کوچک روی صورت ایجاد شد. الان خیلی می ترسم که بیماری های عفونی یا خونی مبتلا بشم. اگر تیغ جدید باشد امکان انتقال از دستگاه اصلاح(ریش) وجود دارد. باتشکر
پاسخ : سلام. خیر با تیغ جدید بعید بنظر می رسد.  [ 1393-11-06 21:28:57 ]
سوال : با سلام و درود خدمت شما.من حدود 2 ماه پیش با پسری رابطه سکس دهانی داشتم.یک ازمایش در هفته 6 و در هفته 8 به روش الایزا دادم که منفی شد.اما مسول ازمایشگاه گفت اصلا خوشحال نباش چون در این فاطله زمانی مشخص نمیکند.من نگرانم ...ایا بعد از دو ماه تست من منفی شد به اشتباه است؟
پاسخ : سلام. پس از دو هفته با اطمینان 95% می توان تست الیزا را انجام داد.  [ 1393-11-06 21:28:09 ]
سوال : با سلام حدود چهل روز پیش با یه خانوم رابطه داشتم که بعد ارضا شدن زمان بیرون اوردن التم از واژن کاندوم در اومد ولی مطمئن نیستم که التم به داخل واژن سابیده شد یانه خاستم بدونم احتمال الودگی هست یا خیر ضمنا با اون خانوم سکس دهانی هم داشتم ، الان بعد چهل روز رفتم بهداشت و رپید تست دادم که خدا رو شکر منفی شد جوابش آیا قابل اطمینانه این جواب یا نیاز داره بیشتر پیگیری کنم خیلی نگرانم لطفا جواب بدین با تشکر
پاسخ : سلام. دو ماه بعد الیزا هم بدهید.  [ 1393-11-06 21:13:13 ]
سوال : با سلام؛مرد جوان 25 ساله ای هستم که مدت دو سال است مبتلا به کندرومالاسی پاتلای دو زانو می باشم و اخیرا پس از گذران دوران آموزشی ام با علائمی همچون زانو درد، صدا و تق تق زانوها،گاهی خشکی و گرفتگی و همچنین خستگی زانوهایم به متخصص مراجعه کرده ام،تشخیص ایشان آغاز ساییدگی غضروف دو زانو ام بود که برایم تزریق داخل مفصلی آمپول هیالورونیک اسید و تجویز تریپل فلکس،ناپروکسن،گاباپنتین و آلپرازولام را انجام دادند.میخواستم ببینم نظر جنابعالی چیست و چه کنم؟(دارویی و حمایتی)آیا میتوانم از زانو بند استفاده کنم؟(چه مدل و چه نوعی)آیا به دکتر دیگری نیز مراجعه کنم؟(لطفا یک متخصص خوب در مشهد معرفی فرمایید).با سپاس.
پاسخ : سلام. شما باید تحت نظر متخصصین ارتوپدی و فوق تخصص روماتولوژی باشید.  [ 1393-11-06 21:12:17 ]
سوال : با عرض درود و خسته نباشید ی سوال پرسیدم حدود دو سه روز پیش با کد پیگیری۵۱۰۳۴۱۱ اما پاسخی ندادید شاید به خاطر گرفتاری هاتون باشه ممنون میشم جواب بدین نگرانم. ارزوی توفیق
پاسخ : سوال شما را پیدا نکردم. لطفا مجددا ارسال کنید.  [ 1393-11-06 21:10:30 ]
سوال : سلام خسته نباشید در اینترنت چشمم به مقاله ای افتاد در مورد سرطان سینه در مردان با مطالعه علائمش یادم اومد که دو تا از اون علائم هر کدوم فقط یک بار حدود چند سال پیش در سینه ام رخ داد، ولی فقط برای چند روز، میخواستم بدونم اگر بخوام در این مورد به پزشک مراجعه کنم تا معینه بشم باید پیش چطور متخصصی برم؟ منظورم نوع تخصص هست مثلا برای میگرن پیش متخصص اعصاب و روان میرم برای این پیش چطور متخصصی باشید برم؟
پاسخ : سلام. تشخیص و درمان سرطان سینه با متخصص جراحی است.  [ 1393-11-06 21:09:32 ]
سوال : با سلام.حدود یک ماه پیش با دوست پسرم.برای اولین بار آنال سکس رو تجربه کردم.و ایشون مایع منی خودشونو داخل معقد ریختند.. الان نزدیک به 4روز هست که من حالت تهوع دارم و از دکتر خواستم برام آزمایش هپاتیت بنویسه.می خواستم سوال کنم آیا با آزمایش مشخص می شود که مایع منی در خون بوده؟ با تشکر
پاسخ : سلام. مایع منی هیچگاه به خون وارد نمی شود!!!!.  [ 1393-11-06 21:07:15 ]
سوال : باعرض درود وادب.بنده۳ماه پیش با یه خانم رابطه محافظت شده با استفاده صحیح از پوشش در کل مدت رابطه داشتم وتنها رابطه بدون پوشش تحریک الت بنده توسط دهان اون خانم بود ولب گرفتن .چند روز بعد رابطه سرما خوردم وبه خاطر استرس ۲ ماه بعده رابطه۲ تست دادم یکی الایزا در انتقال خون تهران دیگری تست ۲۰ دقیقه ای در مراکز مشاوره ایدز که جفتش شکر خدا منفی بود. ایا ازمایش هام معتبره با توجه به زمان و مکان ازمایش ؟یا باید تکرار بشن؟ والان که سه ماه میگزره کف پاهام و گوشام داغ میشن واحساس گرما دارم وگاهی مفاصلم تیر میکشید ایا از علایم محسوب میشه؟ یا از استرس زیاد هست؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
پاسخ : سلام. بله آزمایشات کافی هستند. علائم یلد شده هم ربطی به این بیماری ندارند. هر علامتی معلول ایدز نیست.  [ 1393-11-06 21:05:52 ]
سوال : با سلام من رابطه مرد با مرد داشتم که من مفعول بودم ۳سال بعد ازمایش انتی بادی دادم که منفی بود الان ۸ سال می گذره دوباره ازمایش بدم؟
پاسخ : سلام. نیازی نیست.  [ 1393-11-06 21:03:34 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر، من چند روز پیش به دندانپزشکی مراجعه کردم نفر اول بودم که دکتر درحین کار لیوان و دستمال من که در سینک پلاستیکی خود دستگاه که مخصوص ریختن مایعات دهان میباشد دست کرد دستمال کاغذی خیس و لیوان مرا دور انداخت که هر دو مربوط به خودم بود وبرای 10دقیقه روی دندانم کار نمود(البته بگویم سینک دستگاه در ابتدا کار خشک و بدون لکه های خونی بود) که من بلافاصله با اتمام کار دهانم را با دهان شوی به مدت ده دقیقه شستم و سه روز بعد احساس خارش در کل بدن حتی در تخم چشم برای یک روز وا الان پس از یک هفته احساس درد و سوزش زیر بغل از هر دو دست در ناحیه غدد لنفاوی دارم آیا بیماری اچ آی وی گرفتم . نگرانم
پاسخ : سلام . علائم این بیماری چند سال بعد ظاهر می شوند. امیدوارم که دندانپزشک هم اصول بهداشتی را رعیت کرده باشد.  [ 1393-11-06 21:02:28 ]
سوال : با سلام ، دختری دو سال ونیم داردم که مدت سه ماه است از درد زانوی راست رنج می برد. درد در هنگام خوابیدن خیلی بیشتر است و دائما با مسکن (بروفن)می خوابد و وقتی بیدار می شود اثر مسکن تمام شده ودرد شروع می شود. در بیداری اگر مسکن مصرف نکند بعد از یکی دوساعت گرم شدن دردش خوب می شود. تمام آزمایشات ، ام آرآی وعکس هسته ایش خوب است .لطفا مرا راهنمایی کنید ببخشید آیا بلافاصله آزمایش دادن بعداز مصرف مسکن یا کلسیم در نتیجه آزمایش تاثیر دارد؟
پاسخ : سلام. اگر متخصصین اطفال و ارتوپدی بیمار را معاینه کرده اند و مشکل حادی را مطرح ننموده اند نگران نباشید. ممکن است درد رشد باشد که در اثر رشد و فشار بر استخوان ایجاد می گردد.  [ 1393-11-06 20:59:23 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر. من بیماری بواسیر و به طبع گاهی خونریزی هم دارم. از چند سال پیش به خاطر سکونت در خوابگاه و استفاده از توالت خوابگاه و گاها خونریزی، استرس شدید گرفتم. الانم تصمیم به عمل گرفتم ولی همه بیمارستانها قبل عمل تست hiv میگیرن. به نظر شما امکان انتقال وجود داشته. همیشه هنگام شستشو شلنگ رو چک میکردم که خونی نباشه. دارم دیوونه میشم از فکر و خیال. ممنونم ازتون.
پاسخ : سلام. این آزمایش عملی روتین برای جراحی است و ربطی به سابقه افراد ندارد. آزمایش را انجام داده سیر معمول را طی کنید.  [ 1393-11-06 20:50:55 ]
سوال : سلام ، بنده دو ماه پیش یک رابطه جنسی داشتم که طرف مقابل با اطمینان کامل از سالمتش گفت ، اما 10 روز پس ار رابطه دچار گلو درد و سرما خوردگی شدم و الان که 60 روز از اون رابطه مگذره یک گلو درد یک روزه و یک سرما خوردگی دو روزه بعد از اون رو پشت سر گذاشتم و کاملا خوب شدم و لی دو رور هست که مدفوعم شل شده ولی در هر روز فقط یک بار اتفاق میفته و نمیشه اسمشو اسهال گذاشت ، البته عضلات و مهره پشت بدنم هم دچار گرفتگی و درد شده ، البته این اتفاق گاها برام پیش میاد بدلیل نوع نشستنم، ایا من مشکوک به ایدز هستم؟ خواهش مندم کمکم کنید،چون اصلا شهامت آزماش دادن رو ندارم و از ترس ناشی از این قضیه کل تنم داره میلرزه!
پاسخ : سلام. علائم ایدز 5 سال پس از ابتلا شروع به ظاهر شدن می کنند!.  [ 1393-11-06 20:49:17 ]
سوال : با سلام من آزمایش ESR دادم که جواب آن 9mm/hr بود و جواب ازمایش CRP منفی بود ولی لازم به ذکر است که من از دو روز قبل از ازمایش آزیترامایسین 500 را به صورت 12 ساعتی مصرف می کردم.یعنی در کل قبل از ازمایش پنج عدد قرص خوردم،آیا مصرف این دارو می تواند بر ازمایش من تاثیر داشته باشد؟؟؟؟؟؟ پاسخدهی سریع شما موجب خرسندی بنده می شود با تشکر
پاسخ : سلام. خیر این آنتی بیوتیک بر این دو آزمایش تاثیری ندارد.  [ 1393-11-06 20:47:17 ]
سوال : سلام.اقای دکتر چند روز پیش ازمایش خون دادم پرستار به روش ونوجکت از من خون گرفت ولی هولدر رو عوض نکرد و گفت هولدر رو عوض نمیکنیم بعد با دو لوله خلا خون گرفت اگر هولدر الوده به ایدز باشه چقدر امکان الودگی من هست اینقد میترسم که فک میکنم سوزن هم عوض نشده؟در صورت الودگی چه تستی بدم؟ مرسی
پاسخ : سلام. سوزنها حتما عوض می شوند ولی در صورت شک 2 ماه دیگر آزمایش الیزا انجام دهید.  [ 1393-11-06 20:46:06 ]
سوال : سلام تست انتی بادی برای ازمایش اچ ای وی من 0.8 شده. با توچه این گه جواب تست من به 0.9 و 1 نزدیکه ممکنه من این ویروس رو داشته باشم؟ من تا حالا شاید 10 بار ازمایش داده باشم همه ش منفی بود. رابطه ایم نداشتم فقط در حد بوسه ... اما وسواس فکری پیدا کردم از اخرین رابطمم 3 ماه میگژشت که ازمایش دادم و منفی بود. لطفا راهنماییم کنید ممنون
پاسخ : سلام. تست منفی است والسلام.  [ 1393-11-06 20:44:53 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تماس با من
Contact me
گزارشات مواردی از نمونه های بیوپسی
Histopathology Case Reports
Cytopathology Case Reports
Conferences & Workshops
کنفراسها و کارگاههای علمی
Scientific Papers
مقالات تخصصي
مقالات عمومی
Popular Papers
Perinatal Autopsy Reports
پذیرش اتوپسی جنین و نوزاد از سراسر ایران
Biography
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences